icon
238 / 539
Obed-bravčový guláš s fazuľkou a ako príloha kuskus
avatar

ahoj čím si zahusťovala guláš

Odpovedz
22. máj 2015
avatar

@katrin75 véééľa veľa cibule 🙂

Odpovedz
22. máj 2015
avatar

mozem poproit receptik?dakujem 🙂

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

Aj ja poprosim rec3pt,dakujem 🙂

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

@jane0123
@anjelik3 varila som pre rodinku gulas a tak by som povedala ze ten moj vznikol z 2V1.3velke cibule osmahneme,pridame masko a korenie a zalejeme vodou.Ked je polo makke dokrajame rajciny a papriku a este trošky povarime.V tejto faze som cast odobrala pre rodinku dohodila zemiaky a pre seba fazulku(kupovana hotova v konzerve).Uz len kratko povarit pridat majoranku a hotovo😊Tym ze je tej cibule hodne a pocas varenia sa rozvari pekne nam gulášik zahustí.😊

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

@1bambulka1 urcite vyskusam,dakunem 🙂

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

Dakujem

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

no toto nastopro vyskúšam

Odpovedz
23. máj 2015
avatar

Prosím vás, ako robíte ten kuskus

Odpovedz
16. jún 2015
avatar

@martinabel Kuskus je veľmi jednoduchý na prípravu zaleješ ho vriacou vodou a necháš nabobnať.Pomer je 1:2 dáš tam bujon alebo len tak dochutíš a necháš 10 min.stáť.A k tomu na čo máš chuť,,, 🙂

Odpovedz
16. jún 2015
avatar

Jej, super, ďakujem

Odpovedz
16. jún 2015
avatar

1 diel kuskusu a 2 diely vody?

Odpovedz
16. jún 2015
avatar

@martinabel ano,kuskus obariť ,prikriť a nechať odstáť.

Odpovedz
16. jún 2015
avatar
Komentár bol odstránený