Jahodový koláčik
wow, zajtra robim!
Odpovedz
19. jún 2015
1bambulka1
autor@bombicka19 nelakni sa potom cesta.Je redšie ,také má byť 🙂
Odpovedz
19. jún 2015
@1bambulka1 ja stale na to pozeram :D mam plno jahod , nestihame jest 🙂 ešte mi povedz co je HR?
Odpovedz
19. jún 2015

Podľa receptu:
A je to tu: clafoutis! Vo Francúzsku veľmi obľúbený koláč.
1 HR mlieka
1HR smotany na šľahanie (ja som dala biely jogurt)
2 žĺtky
3 vajíčka
agáve sirup
3 PL múky špaldovej
Do okrúhlej formy dáme jahody. V miske zmiešame cesto a vylejeme na jahody Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 35 minút. Necháme vychladnúť . Bon appetit