Zapekaný bulgur s mletým mäskom a fazuľové struky na pare
vyzera to dobre, asi to dnes aj vyskusam 🙂. bulgur milujem. Len sa ta chcem opytat tu vodu nalejes priamo pod tu zmes?
Odpovedz
18. jan 2016
1bambulka1
autor@nikuska307 po upečení😊Ano podleješ vodou
Odpovedz
18. jan 2016
1bambulka1
autor@julka21 v tescu a dnes som vydela aj v Jednote,v Lidl ked je Grecky tyzden😊
Odpovedz
2. feb 2016
@1bambulka1 a v tescu to mám prosím ťa v ktorých miestach hľadať, alebo medzi akými potravinami? dík
Odpovedz
2. feb 2016


1/2 bulguru zalejeme 1 hrnčekom horúcej vody,prikryjeme a necháme nabobnať.Pridáme cibuľu,cesnak,korenie,soť,majoranku,petržlenovú vňať,2 vajíčka (ja som mala malé inak postačí aj jedno) a mleté masko kto aké používa 200g. Spracujeme ,dáme do zapekacej misy pokvapkáme veľmi decentne olivovým olejom a podlejeme 1 hrnčekom vody. Prikryjeme alobalom a pečieme cca 30 min.na 200 kým sa voda neodparí. Odokryjeme a na 10 min.dáme ešte gril.