icon
23 / 478
Alobal!!
avatar
1mirka1
autor

alobal je výborná pomôcka ,neprilepia sa mi koláče poliate polevou a keď trošku áno oveľa jednoduchšie nadvihnutia koláčika, odporúčam 🙂

Odpovedz
18. dec 2014
avatar

môžem ťa poprosiť o postup ako robíš cesto ? ja som to už robila trikrát a nikdy to nebolo super

Odpovedz
18. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@lenka9g uprimne je stym prplacka a velmi krehke cesto ale dalo sa to trpezlivostou🙂 nech sa paci recept
http://dobruchut.azet.sk/recept/7533/parizske-r...

Odpovedz
18. dec 2014
avatar

ja pouzivam papier na pecenie alebo mastnak, ked kvapne cokolada mimo odlepis a opat pouzijes na dalsie zakusky 🙂

Odpovedz
27. dec 2014