
47 / 747
Bryndzové dukátiky
1mirka1
autor@mrnousjana cerstve su cerstve,ja som ich robila den oslavy hned rano a zjedli sa vsetky tak neviem🙂
Odpovedz
26. aug 2014
Ok tak tiez spravim rano dikes🙂 🙂
Odpovedz
26. aug 2014
1mirka1
autor@mrnousjana nech sa podoria a prijemnu oslavu zelam 🙂
Odpovedz
26. aug 2014
Toto je super rychlovka 🙂 aj ja ich robim bud takto bryndzove, alebo tvarohove, recepr ostava rovnaky, len miesto bryndze tvaroh 🙂
Odpovedz
11. sep 2014
1mirka1
autor@luciana896tvarohove som neskusala ,vyskusam🙂
Odpovedz
11. sep 2014
200g bryndze, 200g masla, 250g polohrubej múky, soľ. Na posypanie: sézam, mak, rasca, vegeta. Vajíčko na potretie. Zo surovín vypracujeme tuhé cesto. Vyvaľkáme a povykrajujeme rôzne tvary. Dáme na plech vystlaný papierom a potrieme vajíčkom. Posypeme podľa chuti: sézamom, rascou, makom.... Upečieme v rúre pri teplote 180 C cca 10-15minút. Treba sledovať.