icon
47 / 747
Bryndzové dukátiky
avatar
1mirka1
autor

200g bryndze, 200g masla, 250g polohrubej múky, soľ. Na posypanie: sézam, mak, rasca, vegeta. Vajíčko na potretie. Zo surovín vypracujeme tuhé cesto. Vyvaľkáme a povykrajujeme rôzne tvary. Dáme na plech vystlaný papierom a potrieme vajíčkom. Posypeme podľa chuti: sézamom, rascou, makom.... Upečieme v rúre pri teplote 180 C cca 10-15minút. Treba sledovať.

Odpovedz
27. sep 2013
avatar

@1mirka1 mozem saopytat ak ich sravim den pred oslavou budu dobre?? Budu stale take nadychane ci radsejv den oslavy

Odpovedz
26. aug 2014
avatar
1mirka1
autor

@mrnousjana cerstve su cerstve,ja som ich robila den oslavy hned rano a zjedli sa vsetky tak neviem🙂

Odpovedz
26. aug 2014
avatar

Ok tak tiez spravim rano dikes🙂 🙂

Odpovedz
26. aug 2014
avatar
1mirka1
autor

@mrnousjana nech sa podoria a prijemnu oslavu zelam 🙂

Odpovedz
26. aug 2014
avatar

Toto je super rychlovka 🙂 aj ja ich robim bud takto bryndzove, alebo tvarohove, recepr ostava rovnaky, len miesto bryndze tvaroh 🙂

Odpovedz
11. sep 2014
avatar
1mirka1
autor

@luciana896tvarohove som neskusala ,vyskusam🙂

Odpovedz
11. sep 2014
avatar

@1mirka1 musi byť maslo nemože byť hera?

Odpovedz
4. feb 2015
avatar
1mirka1
autor

@kvet1 myslim ze sa im nic nestane aj herou ked nahradis ,vyskusaj ale uz som aj ja robila nie tieto ale ine a boli vyborne aj s herou 🙂

Odpovedz
4. feb 2015
avatar

@1mirka1 ja moc maslo nepouživam len na chlieb,a kolko soli?

Odpovedz
4. feb 2015
avatar
1mirka1
autor

@kvet1 to uz podla chuti ,ochutnaj cesto troska ,,,zalezi aj aka je bryndza

Odpovedz
4. feb 2015
avatar

@1mirka1 dakujem,dufam že sa podaria

Odpovedz
4. feb 2015