@trudka4 tak ako si zvyknuta urobit fasirky ,len na kazdu som dala troska masielka ,ale myslim si ze moze byt aj mast ,palmarin ,poukladala na papier na pecenie a dala piect ,ruru som si rozohriala na 220 st a potom som to piekla na 180 asi tak 30min 🙂nenechavat v rure aby sa nevysusili 🙂
@trudka4 jáááj ..takže takto 🙂
Pripravíme si fašírkovú zmes : mleté mäso, cibuľu nakrájanú nadrobno, prelisovaný cesnak, strúhanku, petržlenovú vňať, vajce, soľ a mleté čierne korenie. .Rožky ktoré predtým namočíme do vody aby zmäkli ,keď sú mäkké z cedíme a vyžmýkame aby boli bez vody. Všetko zmiešame ,koreniny môžeš sama uznať ,ktoré máte radi a pre koho varíš ,ja som dala len korenie na fašírky tentoraz ,,dostať kúpiť,, a vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke,Ak by bolo cesto riedke treba zahustiť strúhankou . Preložíme ich na plech, na ktorý sme dali papier na pečenie na každú jednu faširku som dala kúsok masielka a dáme piecť. Vyhrejeme si rúru na 220 a pečieme teplotu na 180 st. / cca. 45 - 50 min. asi tak kľudne sa pýtaj

Poprosím si recept, děkuju.