icon
172 / 747
Domáca moja feta,tvaroh hrudkovitý ,kelimok od horcice 1kg sol ,voda aby tvaroh bol uplne vo vode
avatar
1mirka1
autor

Tvaroh z Lidla ,soľ ,vodu ,misku
Do uzatvárateľnej misky dáme 4KL soli ,studenú vodu ,a vložíme tvaroh ,zatvoríme a necháme odpočívať v chladničke 7 dní ,Potom ho len vyberieme a môžeme konzumovať

Odpovedz
6. mar 2014
avatar

@1mirka1 aka velka misa? a kolko vody?

Odpovedz
6. mar 2014
avatar
1mirka1
autor

@natalia000 ja som mala nádobu od horčici ,taka aby bol ponorený dostatočne tvaroh, myslim ze na fotkach to vidno

Odpovedz
6. mar 2014
avatar

Tu sol zamiesat v tej vode,ci netreba 🙂

Odpovedz
6. mar 2014
avatar
1mirka1
autor

@barrborka tu sol len zvírim vodou ,aj tak sa nerozpusti hned tak rychlo a padne na dno 🙂

Odpovedz
6. mar 2014
avatar

Co znamena KL ? 😅 to su cajove alebo polievkove lyzice? Dakujem

Odpovedz
7. mar 2014
avatar
1mirka1
autor

@natas4 🙂 kavova lyzicka🙂

Odpovedz
7. mar 2014
avatar

mohla by som pouzit aj zavaraninovy pohar? ci musi byt iba umelohmotna nadoba?

Odpovedz
27. mar 2014
avatar
1mirka1
autor

@soniatko urcite ano ,moze byt 🙂

Odpovedz
27. mar 2014