hermelínová nátierkapotrebujeme:⦁ 2 škatuľky syra hermelín⦁ 100 g nátierkového masla⦁ 150 g bravčovej alebo hydinovej šunky⦁ 4 natvrdo uvarené vajcia⦁ 4 lyžive tatársjeh omáčky⦁ 4 kyžice jogurtu⦁ soľ⦁ nadrobno posekanú petržlenovú vňaŤpostup:1. Všetko z mixujeme, pridáme natierkové maslo,2. uvarená vajcia pretlačíme a spolu s tatárskou omáčkou a jogurtom pridáme do nátierky. ochutíme soľou a dobre premiešame, až vznikne hladká zmes.3. nátierku podávame s chlebom alebo pečivom. pred podavaním posypeme nadrobno pesekanu petržlenovu vňať.
hermelínová nátierka
potrebujeme:
⦁ 2 škatuľky syra hermelín
⦁ 100 g nátierkového masla
⦁ 150 g bravčovej alebo hydinovej šunky
⦁ 4 natvrdo uvarené vajcia
⦁ 4 lyžive tatársjeh omáčky
⦁ 4 kyžice jogurtu
⦁ soľ
⦁ nadrobno posekanú petržlenovú vňaŤ
postup:
1. Všetko z mixujeme, pridáme natierkové maslo,
2. uvarená vajcia pretlačíme a spolu s tatárskou omáčkou a jogurtom pridáme do nátierky. ochutíme soľou a dobre premiešame, až vznikne hladká zmes.
3. nátierku podávame s chlebom alebo pečivom. pred podavaním posypeme nadrobno pesekanu petržlenovu vňať.