icon
1 / 1
avatar

hmm čo to je za dobrotku? 🙂

Odpovedz
13. apr 2016
avatar

Miri, prosim ta, nejaky univerzálny tip, ako ju použiť, nemas? Moje veci z nej su vzdy....divne. Nevyjde mi cesto tak, ako zbielej

Odpovedz
13. apr 2016
avatar
1mirka1
autor

@adika_pl dam do kopy tento recept ,,dneska uz nie mam uz dost sama 😀 ale zajtra urcite a napisem , nechapem sama ake vysli makke tieto trojuholnicky a davala som naozaj len samostatnu hladku spaldovu muku aj ti ju odfotim ktore pouzivam .
Vioem s urcitostou ze pyta viac tekutin ,vodu alebo mlieko do cesta ako je pisane pri normalnej muke

Odpovedz
13. apr 2016
avatar
1mirka1
autor

@s_i_s_a ak poznas juhoslovanske trojuholnicky - kolace ,,su na ten sposob ale cesto som robila trosku ine ,len ten postup je rovnaky tu je zakla spaldova muka ,tvaroh a kysla smotana

Odpovedz
13. apr 2016
avatar
Odpovedz
13. apr 2016
avatar
1mirka1
autor

@s_i_s_a receptik pridany aj v skupine.-)

Odpovedz
14. apr 2016
avatar

@1mirka1 ďakujem...idem kuknúť 🙂

Odpovedz
14. apr 2016