icon
1 / 10
avatar
1mirka1
autor

Fúkané orechové rožky
1/2 pras culor
25dkg palmarin
25dkg mlete orechy
20dkg pol.muky
sodu bikarbonu na za malu lyz.
Suché suroviny zmiešame v miske, pridáme posekaný zmäknutý PALMARÍN a zamiesime cesto
z cesta odoberáme kúsok a vtlačíme do formičiek, dáme do vyhriatej rúry na 140C . cca 30min
na ozdobu končeky namočíme do čokolády alebo popolievame

Odpovedz
16. dec 2014
avatar

mozem sa opytat ak nechcem orechove ale kokosove, staci zachovat ostatne suroviny, ci by to uz bol nepomer? dakujem

Odpovedz
16. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@llela ano miesto orechov kokos🙂

Odpovedz
16. dec 2014
avatar

@1mirka1 vyzeraju lakavo

Odpovedz
16. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

tu veľmi veľa stojí a padá na teplotách a časoch. na ingredienciách nemáš čo pokaziť, lebo sú jasné a jednoznačné. Pokaziť to môžeš teplotou a časom. Drž sa receptu Upozornenie čím nižšia teplota, tým väčšie rozdiely medzi jednotlivými rúrami a 130 - 140 stupňov nie je pečenie ale sušenie.

Odpovedz
17. dec 2014
avatar

1/2 prask.cukru bude 250gr alebo?? Sorry zaciatocnicka

Odpovedz
17. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@ellisness jej teraz som si vsimla ze tam chyba 1/2 kg

Odpovedz
17. dec 2014
avatar

Super dakujem

Odpovedz
17. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@ellisness aj ja dakujem za upozornenie

Odpovedz
17. dec 2014
avatar

uzasne, akurat idem na ne dufam, ze sa podaria

Odpovedz
18. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@veronikabb musia🙂drzim palce ,vyskusaj na jednom ,ja to tak vzdy robim a potom viem odhadnut cas pecenia ,aby som bola presnejsia ,nepecieme ,susime 🙂

Odpovedz
18. dec 2014
avatar

este by som chcela opytat vsade na nete som nasla ze z hladkej muky a vy mate polohrubu? aka je lepsia?

Odpovedz
19. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@llela mne sa z hladkej muky neosvedcili ,tento recept mam dlhodobejsie odskusany uz par rockov a som spokojna🙂

Odpovedz
19. dec 2014