1mirka1
autortu veľmi veľa stojí a padá na teplotách a časoch. na ingredienciách nemáš čo pokaziť, lebo sú jasné a jednoznačné. Pokaziť to môžeš teplotou a časom. Drž sa receptu Upozornenie čím nižšia teplota, tým väčšie rozdiely medzi jednotlivými rúrami a 130 - 140 stupňov nie je pečenie ale sušenie.
Odpovedz
17. dec 2014
uzasne, akurat idem na ne dufam, ze sa podaria
Odpovedz
18. dec 2014
1mirka1
autor@veronikabb musia🙂drzim palce ,vyskusaj na jednom ,ja to tak vzdy robim a potom viem odhadnut cas pecenia ,aby som bola presnejsia ,nepecieme ,susime 🙂
Odpovedz
18. dec 2014

Fúkané orechové rožky
1/2 pras culor
25dkg palmarin
25dkg mlete orechy
20dkg pol.muky
sodu bikarbonu na za malu lyz.
Suché suroviny zmiešame v miske, pridáme posekaný zmäknutý PALMARÍN a zamiesime cesto
z cesta odoberáme kúsok a vtlačíme do formičiek, dáme do vyhriatej rúry na 140C . cca 30min
na ozdobu končeky namočíme do čokolády alebo popolievame