icon
10 / 10
avatar
1mirka1
autor

s jednej dávky cesta ja som piekla 3 plechy ,jeden plech 21 kusov

Odpovedz
16. dec 2014
avatar

uzasne vyzeraju... nemam palmarin, takze vyskusam az dnes podvecer 😉 dufam, ze sa podaria 🙂

Odpovedz
17. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@denisa80 tu veľmi veľa stojí a padá na teplotách a časoch. na ingredienciách nemáš čo pokaziť, lebo sú jasné a jednoznačné. Pokaziť to môžeš teplotou a časom. Drž sa receptu Upozornenie čím nižšia teplota, tým väčšie rozdiely medzi jednotlivými rúrami a 130 - 140 stupňov nie je pečenie ale sušenie.

Odpovedz
17. dec 2014
avatar

@1mirka1 tak som dnes skusala upiect z 1/2 davky a nepodarili sa mi ☹ Nenafukli sa a ani nevyrastli... Neviem, ci som vela pritlacila do formicky... skusim aj dnes este raz urobit z 1/2 davky...

Odpovedz
18. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@denisa80 najprv si odskusaj len na jednom .... isla si aj podla fotoreceptu ? pri akej teplote si ich piekla ?

Odpovedz
18. dec 2014
avatar

teplota 130st... ano, podla fotoreceptu, aj palmarin som vcera kupila...

Odpovedz
18. dec 2014
avatar

@1mirka1 cesto bolo velmi fajn, dobre sa s nim robilo. Vyslo mi akurat do formiciek co som mala...takze neostalo stat na vzduchu

Odpovedz
18. dec 2014
avatar

skusim este raz, mam 1/2 palmarinu...

Odpovedz
18. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@denisa80 cesto aj ked stoji ,,troska staci v dlani rozmackat a on zase povoli

Odpovedz
18. dec 2014
avatar
1mirka1
autor

@denisa80 skus na tom jednom aj140C

Odpovedz
18. dec 2014