icon
1 / 1
avatar

nemám hnedý cukor - vyskúšam vanilkový alebo klasický 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

no Miruš píš ako chutia ale určite uzasne 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@ivana08 musis pockat na degustatora,ja sa teraz drzim,ale hned pisem, zatial co.mozem odporucit som pridala fotorecept aj do skupiny😉

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@mirstan urcite ano aj ochutene od vitany budu super

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Aj ja som zvedavá, že ako chutia 😉

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

to akoze ty upečieš, rozvoniava ti to tam a ty si nedas??? mat tak tvoju vôľu. 🙂
@1mirka1

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@ivana08 presne 🙂 roky nezastavis a telo si robi co chce🙂 a obmedzovat tych co mozu nechcem

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@henuskah aj ja😀

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@henuskah
@ivana08 ale vonaju a vyzeraju uzasne este aj maly mi zaspal ani ten nestihol,len keby tu klobada rozvoniavala to by nezaspal🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

Klobasa

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

mňam, hneď by som si dala 🙂 si mi chute narobila 🙂 tvaroh mám doma, asi sa do toho keď príde malá zo školky pustíme 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@86 pustite ,je to fakt rychle🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

@1mirka1 ja takéto môžem, pripomína mi to jeden recept čo robievala moja babka a išli sme sa tým zadusiť keď nám to spravila

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@ivana08
@86

@henuskah kocky akurat ich dava do seba a nevie prestat jest ze su vyborne,ze mu pripominuju talianske kolaciky zapecene s cukrom 😉

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

@1mirka1 tak to je super, že chutia 🙂 tak my ich tiež určite vyskúšame 😀 ďakujem za recept 😉

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Mirka, tak moje tak pekne nevyzeraju 😀 Bud som ich dlhsie piekla, alebo mozno ta spaldova muka....

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@gugu a ako chutia? tiez som uvazovala ci skusim zo spaldovej a neverim ,,urcite vyzeraju dobre 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

@1mirka1 ked som ich este trosku pricukrovala, su lepsie. Ku kave v ale dobre padnu 😉 ja sa stale pre nieco nadchnem, s laskou oskusam a ked sa mi to nepodari, stracam chut. Ja som sa jednoducho vo vareni a peceni potatila. Moja mamka je profi kucharka a mna to ani zdaleka neofuklo 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@gugu mozno ze aj ta samostatna skorica neurobila dobrotu,sjoricovy cukor by bol asi lepsi,ja som ich poriadne obalila v trstinovom z kazdej strany a ezte aj prelozene riadne popritlacala🙂 ale tak skusila si🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Jasne 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

@1mirka1 no dnes s lenkou ideme na to🙂

Odpovedz
22. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@dankaa78 som zvedava .-) a nesetrite cukrom🙂 pekne obalte

Odpovedz
22. okt 2015