Komentár bol odstránený
Odpovedz
20. sep 2015
1mirka1
autor2 balenia keksov
1 maslo
2 tvarohy mäkké
4 vanilkové cukre
2 lyžičky zlatého klasu
1 lyžica práškového cukru
1/2 smotany na šľahanie
2 vajcia
štipka soli
1 čokoláda
jahody
keksy rozdrvíme, zmiešame s roztopeným maslom a vložíme na dno plechu
. Sladkú bielu zmes vytvoríme rozmixovaním tvarohu s vanilkovým cukrom, smotanou
Po prvom premiešaní pridáme ešte smotanu, vajcia, trochu soli, zlatý klas, práškový cukor a znova pomixujeme.
Zmes rozlejeme na cesto z keksov a dáme piecť na približne pol hodinu do rúry zohriatej na 130°C. Kým sa nám pečie koláč ,roztopíme si čokoládu so zvyškom smotany. Na záver ňou košíky polejeme a dozdobíme kúskami jahôd alebo iným ovocím .
Odpovedz
20. sep 2015

Prosiiim receptik 🙂