icon
1 / 1
avatar

Nie, nepoznam

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

niečo mi to hovori, ale?

Odpovedz
19. mar 2015
avatar
1mirka1
autor

Len porozmyslajte ,goglujte 🙂 kazda odpoved srdiecko aj vtipna odpoved srdiecko🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

@1mirka1 nie sú to pirohy? 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Nepoznam. Ale hodte mi sem recept a mozno sa zoznamime 😉 mam strasnu chut na nieco a neviem na co 😀

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

áno, som si istá, že sú to pirohy, a robíme ich aj pečené. Je to mňamka 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Je to nieco take ako zemiakove knedle so slivkami?

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Ja tiež nepoznám ☹

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Keď som dala do Google "perky ",tam mi našlo, že je to niečo ako pirohy, niekde aj ako šúľance
.takže ak je to správne, tak my robíme klasika,pečené som ešte neskúšala.. Ale rada experimentujem, takže možno vyskúšame, ak bude nejaký dobrý recept 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

No myslim,ze su to pirohy ale to teda pecene nepozname,ale ak das potom recept,rada vyskusam nieco nove 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

perky pecene teda nepozname 🙂 ale klasicke plnene pirohy na slano,ale aj na sladko su u nas casto 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Pecene som v zivote nejedla, ale starka slubuje,ze spravi, len uz chuda, vzdy zabudne 🙂
Ale inak pirozky lubime 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Mnaaaam klasicke perku so slivkovym lekvarom. Jedlo mojho detstva. Vzdy ich robila starka ked sme prisli zo skoly. Teraz zial uz nema kto. Ale pecene nepoznam.

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

*perky 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

Tak pecene by som svacla len oprazit na maslo a potom +struhanka,orechy....ci???

Odpovedz
19. mar 2015
avatar
1mirka1
autor

@janasa82, @linduska86, @maria263, @barunka, @henuskah, @katy1111, @spula22, @p_etrisha, @peha81
srdiečka sa rozlietali a zacviločku prídám pečené perky aj receptikom🙂 sú naozaj výborné 🙂

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

@1mirka1 Dakujem ;)

Odpovedz
19. mar 2015
avatar

veru nepoznám, ale slinky mam až po zadok 🙂

Odpovedz
19. mar 2015