icon
1 / 1
avatar

Ahojte, ja mam radu, aj ked nieje uplne o vareni......ale ovocie kupujeme kazda a ak sa neviete zbavit musiek, ktore nam otravuju zivot, staci do misy s ovocim vlozit kus celej skorice.......-🙂 pekny den vsetkym!

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

No teda... Ja som este sparglu ani nevarila, tak vyskusam rovno aj s tipom 🙂 bo doteraz som len zavaranu kupovala.... Mirka a ako dlho ju varit?

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

@1mirka1 ďakujem za radu a určite vyskúšam 🙂 ja som aj kdesi videla, že sa môže aj kúsok zo spodu odrezať hm. Prajem krásny deň 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar
1mirka1
autor

@katarinkamt dobra rada dakujeme🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

tak o tomto som naozaj nevedela 🙂 síce špargľa nie je u nás moc obľúbená, ale ak ju budem variť, určite vyskúšam, ďakujem za tip 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

Zatial som sparglu jedla len zavaranu, ale ked sa mi podari dostat sa k cerstvej, urcite vyskusam..a dakujem za tipy, zatial vsetky velmi uzitocne 🙂 pekny den 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

tak toto som netusila. u nas sa spargla robi casto, urcite tvoju radu vyuzijem 😉

Odpovedz
8. apr 2015
avatar
1mirka1
autor

@luciana896 rada ju zapekam rychla vecera🙂 pozerala som nemam ju v albume tak pridavam recept a tipy varenia a pripravy spargle http://nanicmama.sme.sk/hlavne-jedla/zapekana-s...
tip pripravy http://babetko.rodinka.sk/vyziva/recepty/spargla/

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

Ja mám radu,že škatuľu treba pred varením alebo udusením dôkladne ošúpať Raz mi na jednej ostal tenulinký neošúpaný pásik a zhorkli pri varení všetky ;(

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

Sparglu som veru ešte nevarila, len zavaranu kupujem 😉

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

@1mirka1 super 🙂 dakujem

Odpovedz
8. apr 2015
avatar
1mirka1
autor

@janula7250 Hore vyssie som pridala aj link ,na zapekanu ,,,a naojaz jednoduche a fajne aj syr mozes pridat je to mnamka🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

špargľu som ešte nerobila, ale určite vyskúšam Vaše recepty kočky

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

Ja pouzivam len zavaranu 🙂. Ale ta zapekana nemus. byt zla 😉

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

toto nepoznám, určite vyskúšam...strasne sa uz tesim na sparglovu sezónu 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

@1mirka1 ja som teda davno sparglu nerobila.....uff velmi davno....dik za tip....vyskusam....aj recept🙂 ....

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

pre mna bola táto rada veľmi užitočná, pretože už dlhšie sa chystám pripraviť šparglu, ale počula som že zvykne byť horkastá. Takže ešte raz vdaka...

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

Este nikdy som sparglu nevarila, uz sa musim odhodlat 🙂 dakujem za tip 😉

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

vdaka za tip, robievame sparglu, ale ja ju moc nemusim, mozno takto mi bude viac chutit 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

plánujem robiť špargľu o niekoľko dní, takže tip sa mi veľmi hodí, ďakujem 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

Ď*A*K*U*J*E*M za tip, vyskúšam🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

toto vyskusam, lebo spargla mi doteraz nikdy nechutila 😀

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

v zivote som sparglu nejedla 😀 asi je na čase si ju zaobstarat a vyskusat

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

to som nepočula ešte,vyskusam dakujem🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar

ja som sparglu este ani nejedla, a veru som si ani v obchode nevsimla, zeby ju mali. Tak musim otvorit oci a sup sup uvarit 🙂

Odpovedz
8. apr 2015
avatar
1mirka1
autor

@katarinkamt, @luciana896, @riava01, @jajkakk, @christie12, @barunka, @lubica69, @janula7250, @markomonika, @erika212, @jaanik, @sendy182, @nathalis, @maminocka87, @michalkam, @mirus1311, @jeane98, @bambulka82, @peha81, @lulu1213, @katka_g kocky srdiecka sa rozlietali 🙂 doporucujem kto nevyskusal ,vyskusajte ,,spargla je dobra ale vzdy ju treba ocistit ,,
ponukam par receptov ,,pozerala som a nemam odfoteny ani jeden takze aspon takto a na buduce to uz napravim 🙂 a prispejem s receptami
polievka jednoducha mnam,, http://dobruchut.azet.sk/recept/11053/jednoduch...
pecena ,,mnamka🙂 http://dobruchut.azet.sk/recept/4490/spargla-pe...

http://nanicmama.sme.sk/hlavne-jedla/zapekana-s...

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

DAKUJEM!!!!

Odpovedz
9. apr 2015
avatar
1mirka1
autor

@katarinkamt aj nabuduce🙂 v pondelok🙂

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

špargľu som ešte nikdy nevarila, už je asi na čase 🙂 ale ked grilujem baklažan zvyknem ho trochu potrieť citronovou štavou a trochu osoliť, to zas funguje na odstranenie horkej chute z baklažana 🙂

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

🙂

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

Jej dakujem, velmi "kvietky" potesili 🙂

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

@1mirka1 dakujem za kvetinkove srdiecko 🙂

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

@1mirka1 ďakujem za srdiečko, inak, s pekným textom : kvety pre teba 🙂 milé...a špargľu určite vyskúšam, som si "likla" na receptky, kt. si pridala, tak jeden z nich určite "padne" Prajem fajn zbytok dňa a dúfam, že na pondelok nezabudnem.

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

dakujeeeeeeeeeem. pekny den prajem

Odpovedz
9. apr 2015
avatar

ja som ani nevedela že špargľa jestvuje aj zaváraná 🙂 a varila som zatiaľ len zelenú, tá pokiaľ viem sa nešúpe len sa odrežú tie spodky, a varím ju kratúčko v štipinke soli, moja zatiaľ horká nebola 🙂

Odpovedz
15. apr 2015