icon
1 / 1
avatar

A ktoré korenie použiješ?

Odpovedz
25. aug 2015
avatar
Komentár bol odstránený
avatar
1mirka1
autor

@lubica69 ryby uz poznam a som spokojna, tento krat pouzijem bylinkovy kapor🙂

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

to si dala kozu z neho dole? Ja mam 4 kaprov v mraznicke a neviem vo s nimi.

Odpovedz
25. aug 2015
avatar
1mirka1
autor

@adikad dostali sme, ano uz ocisteny a vypitvany, zamrazeny

Odpovedz
25. aug 2015
avatar
1mirka1
autor

@adikad zajtra pripravim, ved je vela receptov uz sa tesim na pripravu😉

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

no musim aj ja daco vymysliet, vcera ich tiez mm dostal od niekoho

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

@adikad kožu nemusíš dávať dole, je výborný aj z kožou. Jedine, že chceš obaliť v trojobale tak vtedy bez kože.
kapra nakoreniť , narezať na kolieska veľku cibuľu, do toho trocha slaninky na kocky a premiešat s korením. naplniť rybu a nechať odstať v chladničke 3 - 5 hod. / Poliať trocha olejom a dať piecť. Ja k nemu robím pečené alebo americké zemiaky

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

@helena56800 mnam,dakujem. Uz sa tesim az na tie kosti ☹

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

@adikad neviem, či sa mi to podarí, ale raz som tu písala recept tak srandičkovo, lebo ma manžel naštval, lebo on večer do pivnice nechodí, https://www.modrykonik.sk/group/6973/?q=helena5... dúfam, že to najdeš.

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

@adikad je to 9 príspevok a máš tam aj fotopostup, korenie použí ake chceš...

Odpovedz
25. aug 2015
avatar

@helena56800 nasla som pod oznacenim kapor heh. Dakujem

Odpovedz
25. aug 2015