icon

Ahojte baby, najdu sa tu prosím nejaké cukrárky alebo aj necukrárky, ktoré by mi vedeli poradiť?
Upiekla som cheesecake a chcela by som ho potriet ganache polevou z bielej cokolady. Nasla som recept ze 1:3 v pomere slahackova smotana vs biela cokolada. A teraz otázky:
- cheesecake je už vychladený a práve pripravujem tú "polevu" a chcela by som vedieť ako dlho ju nechať chladiť kým ju môžem dať na cheesecake?
- druhá otázka mám trochu salka otvoreného môžem to pridať do polevy či radšej nie? lebo inak neviem čo s ním
- keď už bude poleva na cheesecaku chcela by som ho ozdobiť - čerstvými malinami, čučoriedkami, mätou, plátkami mandlí + tak viete ako sa to zvykne dekorovať že pol kindervajíčka do toho nejaké lentilky + kde tu okolo nejaké sladké ozdoby (mám kinder bueno, aero, oreo milka tyčinku, malé kit-kat) nechcem to samozrejme preplácať ale chcela by som aby bol bohatý čo z toho by ste odporučili použiť?
- a posledná otázka kedy teda zdobiť keď už bude poleva na cheesecaku? (nechať trochu stuhnúť a potom dávať ovocie a sladkosti? - to je môj názor) alebo hneď?

prípadne hocijaké postrehy mi sem napíšte budem veľmi vďačná 🙂