Ahojte zienky idem si k Vám po radu. Chcem robiť polievku Pho Bo (po prvýkrát) a sviečkovú (áno viem zvláštna kombinácia 😃🤷🏻♀️) ale zahraničné chute vs túžba po domove sú silnejšie 😃 chcem ísť podľa tohto receptu https://recepty.aktuality.sk/recept/6164/vietna... (ak máte nejaký super overený recept rada uvítam) zohnala som všetko okrem kardamonu a chvostov a spikovej kosti (resp. Toto masko vyšlo cenovo naj) - foto - nie je to sviečkovica ale snáď to bude ok 🙂 no a teraz k veci je to kus asi 1.5kg masa a teda keďže postup vyvaru je podobný chcela by som časť použiť potom na polievku a časť na sviečkovú. Čo myslite mohli by to byt ok aj z tohto typu hovädzieho? Musí byt mäso na sviečkovú naspikovane? Viem že moja mamka mäso na sviečkovú nakladala predtým večer do studenej vody s korenovou zeleninou. Bude problém keď tento krok vynechám? A ešte jedna vec nemám tu mixer, robíte niektorá omáčku aj len že nastruhate koreňovú zeleninu a rozvarite? Nemixujte ? Budem rada za každú radu 🙂👍🏼 Dobre ranko na Slovensko želám 🙂
