icon
184 / 807
Moja 2 torta
avatar

Prosim ta ako si spravila to ciky -caky z cokolady aby sa ti to nezlomilo?mozes aj ip...dakujem...

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@mata1001 ahojky čokoládu rozpustim vo vodnom kupeli a dam polovychladene do vrecka na mastsny papier naprplem nechám úplne zaschnúť a potom neskor ked to dávam nahrejem trosku fenom pricapnem a je robila som to 2 x v zivote a vyslo to takze to spravíš aj ty v pohode 🙂

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@adelka992 dakujem pekne....

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@adelka992 das to stuhnut do chladnicky? Ci len tak na stole...a do coko das aj ceru?

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@mata1001 Ano teraz to je už v chlade, nie iba samotnú čokoládu 70%

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@adelka992 ale myslela som to ciky caky z coko na papieri ci das do chladnicky...? Alebo nechas na stole...?

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

Zajtra to vyskusam.som zvedava ci sa mi to podari...

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@mata1001 Nie Normalne voľne na stole pri otvorenom okne v kuchyni ale robia to baby tak,že vystihnú tu správnu tuhosť a vtedy dávajú ja som to pri prvej robila den vopred a na druhý den iba zo zadnej strany trosku prešla fenom a v pohode aj teplo ruky ked to uhradiš sa to odpojí

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@adelka992 dakujem...vyskusam to...

Odpovedz
23. mar 2018
avatar

@adelka992 nepodarilo sa mi to...vzniklo nakoniec toto....ja som mala coko na varenie...nie 70%.trochu som to nahriala ale neislo mi to odlepit, lamalo sa mi to...

Odpovedz
24. mar 2018
avatar

@mata1001 krásna 👌 tak slabo nahriate alebo coko nekvalitnejšie

Odpovedz
24. mar 2018
avatar

@adelka992 dakujem ti velmi pekne...no nevadi...skusim nabuduce s inou cokoladou...

Odpovedz
24. mar 2018
avatar

@adelka992 Prosím aký ste dávala krém?

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@adulienka16 Fuu spominAm mascarpone s ovocím , parížsky krém, karamelovy ,

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@adelka992 A myslite že by sa hodil do vnútra pribinackovy krém a na vrch mascarpone?

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@adulienka16 Ja neobtieram tortu mascarpone lebo ono tak ožltne, obtieram butter swiss

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@adulienka16 Pribinacikovy krém je fajn len ak sa dáva tvarov tak púšťa vodu

Odpovedz
14. máj 2018
avatar

@adelka992 Dakujem za radu

Odpovedz
14. máj 2018