adelka992
autor@ivkasolteska nie, jelenina ale je to podobné 🙂
Odpovedz
30. jún 2018
adelka992
autor@dena883 Diabolské rezne mam tu v albume v komentári odfotený na papieriku tak napríklad robim takto : z jeleniny z kare/falosna sviečková zo stehna narežeš na rezne a vyklepeš na tenucko narežeš kraje tiez aby sa ti nepokrutilo pri pečení a dáš vlastne do toho pacu a kludne ti to 2-3 dni vydrží ja to robievam keď viem ,že budem niekde lietať vybavovať takto pride a každý si na panvici pripecie.... srdiecko robievam klasicky na smotane ku knedliku a pečeň spotrebujem hneď po odlovení buď do jagerka alebo tiež na smotane , poprípade si robievam pečeňové halušky z celej pecene a dam si do dóz do mrazaka a mam ku vývarom Tiez to tu mam v albume
Odpovedz
5. dec 2018

Mňam to vyzerá super.je to hovädzina?🙂