karfiolové "rizoto"
Adi, tak zasa ďalší skvelý recept. Pri mojom "šťastí" (zlomenom prste na nohe) som potrebovala niečo rýchle, chutné a nenáročné. A našla som to, toto rizoto je fakt super 🙂 A keďže nám nechceš vydať tú knihu 🙂 tak počas mojej pn som si tvoje recepty nakopírovala do wordu, idem si to vytlačiť a budem mať všetko po ruke. Nemusím stále kukať do pc. Ale komentáre a pochvalu isto napíšem 😀 Ďakujem za super obed 😘
Odpovedz
27. sep 2017
Prosím karfiol surový alebo uvarený? Dik
Odpovedz
31. mar 2018
adkat13
autor@beruska184 písala by som, keby mal byť uvareny 😉
Odpovedz
1. apr 2018
Aha ok...diky
Odpovedz
1. apr 2018

...
na 1 porciu:
200g karfiolu
100g kuracieho mäsa (nemusí byť)
100g mrazenej zeleniny (mrkva, hrášok, kukurica...)
1 vajce (nemusí byť)
syr (na posypanie)
olej, soľ +korenie
karfiol rozoberieme na ružičky a rozmixujeme na konzistenciu kuskusu. na troche oleja ho smažíme cca. 5 – 7 minút. pridáme mäso, nakrájané na kúsky a opražíme. pridáme zeleninu a tiež krátko opražíme. ak chceme, môžeme tesne pred koncom pridať rozmiešané vajíčko. osolíme, okoreníme a pred podávaním posypeme syrom.