icon
49 / 52
Vanilkovy korpus na sposob mramoroveho
avatar

Nepridala by si recept prosim?ďakujem

Odpovedz
4. máj 2014
avatar

@ivanka1987 eeeeeeejha, stala sa chyba, ten recept tu stopro bol, dik zy upozornenie, jasne, znovu ho dam

Odpovedz
4. máj 2014
avatar

@aduskatt 🙂dakujem pekne a neni zac:/ co sa vyparil 😀

Odpovedz
4. máj 2014
avatar

@ivanka1987 asi, predvcerom bol nejaky problem na Konovi vseobecne s fotkami, pomiesali sa v albumoch, nove nesli pridavat, tak asi potom zmizli komenty, musim popozerat aj ostatne fotose🙂)

Odpovedz
4. máj 2014
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

@aduskatt ja spizujem tento Tvoj albumik uz od zaciatku a ten receptik tu veru nebol ,tak reku vypytam

Odpovedz
4. máj 2014
avatar

@aduskatt dakujem,este dnes odskusam

Odpovedz
4. máj 2014
avatar

a co teda dostal nohy?🙂))) no, uz ho tu mas🙂 TAK VELA ZDARU

Odpovedz
4. máj 2014
avatar

4 vajicka, 240 gramov cukru, 250 gramov muky, 100 ml vriacej vody, 150 ml oleja, 1/2 prasok do peciva - zltka, cukor, olej , trosicku soli slahat mixerom, pridat vriacu vodu, slahat, mali by sa tvorit bubliny. Do tohto postupne primiesavat zmas muky a PDP, nakoniec zaslahat sneh vyslahany z bielkov a stipky soli. naplnit formu a piect v rure. Peciem na 160 stupnov hodinku a desat minut.

Odpovedz
11. máj 2014
avatar

@aduskatt ešte by om mohla poprosiť otázočku, hladká múka?ďakujem...🙂

Odpovedz
22. máj 2014
avatar

@boroboro davam aku mam, ale radsej robim s polohrubou, je to nadychanejsie

Odpovedz
22. máj 2014
avatar

@aduskatt ďakujem si poklad, zajtra zrealizujem..🙂

Odpovedz
22. máj 2014
avatar

@boroboro za malicko, nech sa dari🙂

Odpovedz
22. máj 2014
avatar

Ďakujem za radu a receptík vrelo odporučam, super korpus s tou plnkou mascarpone a jahôdkami mňam...🙂

Odpovedz
26. máj 2014
avatar

@boroboro za malicko, nech sa aj nadalej dari🙂

Odpovedz
26. máj 2014
avatar

@aduskatt poradis mi prosim ta z akeho mnozstva treba urobit cesto na plech rozmerov cca 40x30? staci mi to z tych 4 vajec? aby som ho mohla este aj rozrezat?! a kolko mam urobit parizksej plnky, ak chcem robit dve taketo cesta=4 platy? vopred dakujem za odpoved 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka to chces rozrezat pozdlzne? teda myslim, ze budes mat vo vysledku dva platy 30x40, alebo v strede a budes mat dva mensie platy?🙂)) pisem ako tatar, ale lepsie sa spytat neviem🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

ano ano 🙂chcem oblznikovu torticku urobit 🙂
nie to ja pisme jak tatar 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka no, obdlzniky z toho budu tak ci tak🙂)) takze ten mensi rozmer?

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

chcem obldznikovu tortu formatu 30x40 cm. cize chcem upicet dve cesta a len ich rozrezat napolovicu. jedno blede cesto ad ruhe cokoladove a naplnit to chcem tym parizskym kremom 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

rozrezat na polovicu pozdlzne 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

takze chapoem, ze vysledok bude30x40 - to si myslim, ze zo 4 vajec nerozrezes, ale nechcem Ta podcenovat, osobne by som isto urobila 6 a ked chces plnit trikrat, tak plnky vo vysledku okolo 1700-1800 gramov

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

to je z kolkych smotan potom ta plnka?

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka vypocitaj si🙂) podla toho kolko cokolady chces dat na jednu smotanu
ked napriklad dve 100gramove na jednu, tak styri smotany a 8 cokolad mas akurat tolko

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

a prosim kolko cokolady by si mi ty odporucila, bo ja nemam ziadne skusenosti ?

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka ja davam 150-200 gramov na jednu 250ml smotanu

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

dakujem tak skusim podla tvojho receptiku. 🙂 cesto urobim z tych 6 vajec a parizsky krem tiez podla tvojej rady 🙂
navrch budem davat jedly papier s fotografiou. nevies mi poradit pod to staci natriet maslom povch, aby to drzalo? 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka nie som si ista, ci sa ti to nezvlni, radsej, ak nemas gel na to urceny, potri plochu, kam pojde fotografia miesto masla radsej medom.........

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

ok. ja som myslela, ze zvrchu potriem tortu kremom s nutely a masla a na to dam tu foto, ale ked radsej med, tak dam med 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka nie som si ista, ci by sa to nezvlnilo🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

ok. a myslis, ze mozem dat ten krem z nutely a masla navrch, potom dat stuhnut a potom potriet medom a nalepit? a medom treba potriet aj foto navrchu, ci nie?

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

@vergulka toto som nikdy nerobila, ja som davala obrazok zatial na potahovanu tortu, takze radsej neodpoviem a ano, med aj navrch, ale len tenucku vrstvicku. Ak nejake dalsie otazky budu, zodpoviem neskor, idem prec

Odpovedz
26. jún 2014
avatar

dakujem velmi pekne zatial za pomoc a vsetky info 🙂 ste strasne zlata 🙂

Odpovedz
26. jún 2014