icon
33 / 52
Gaštanové pyré
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Zamrazené gaštanové pyré asi 10 minut pred strúhaním vyberiem z mrazničky. Vyšľahám šľahačku, podľa mňa najlepšia 33%. šľahačku dám na spodok dezertného pohára alebo misky a na šľahačku dám hrubú vrstvu nastrúhaných gaštanov. - Skúšala som rôzne druhy gaštanového pyré, podľa mňa najchutnejšie je v hnedom obale s maďarským nápisom ( nechcem robit reklamu, preto produkt opisujem)emoticon

Odpovedz
22. máj 2014
avatar

Tiež ho takto robievam so šľahačkou, je to skvelá chuť.

Odpovedz
22. máj 2014
avatar

@aduskatt milujem gaštanové pyré... 😀

Odpovedz
1. jún 2014
avatar

@elvie1909 aj ja😀DDD

Odpovedz
1. jún 2014
avatar

Odporucam este priliat poldeci grotky. Vyborné👌

Odpovedz
16. jún 2014
avatar

Griotky 😊

Odpovedz
16. jún 2014
avatar

@mamink moze byt, ak nevadi niekomu alkohol v dezertoch🙂))ano, viem, ze aj v pyre je rum, ale konkretne v tomto druhu ho je tam ozaj malicko🙂

Odpovedz
16. jún 2014
avatar

@aduskatt inak obdivujem tvoje torty, neskutocne krasne 👍

Odpovedz
16. jún 2014
avatar

@mamink jee, velmi pekne Ti dakujem🙂)) Mna to velmi bavi

Odpovedz
16. jún 2014