podla vysky a dlzky obvodu torty si nakreslím obdlžník fixou , papier na pecenie dam dolu hlavou do plechu a roztopenu, pomaly chladnucu cokoladu, ktora este tecie, ale viacmenej uz drzi tvar, nanesiem na papier podla nakreslenej linie
aduskatt
autor@tufan lebo som chcela dvojfarebnu🙂)) samozrejme, spravne je to naopak, najskor biela, potom tmava, ale tak toto boli moje zaciatky🙂 a nepricapovala som to na tortu, ale nechala v chladnicke stuhnut a stiahla z papiera, az potom dala na tortu, elbo som si uvedomila, ze to mam naopak, ale tak tu ide o princip toho, ako to lejem na ten papier......a dnes si uz, pre lahkost, striham papier na jednotlive pasiky
Odpovedz
21. mar 2014
ja som raz takto robila tiež ale ja som to potom nakrajala na rozne tvari a tie som prilepila na okraj torty a super to vyzeralo 🙂 musim niekedy aj toto vyskušať 🙂
Odpovedz
27. mar 2014

na liniu urobim sackom s odstrihnutym spicom tenku ciaru a vyplnim uz malou lyzickou. Este tvarovatelnu, ale uz netecucu cokinu obtocim okolo torty, dam do chladnicky a ked uplne stuhne, stiahnem papier