ribezlové želé - na piškotovy korpus, džem , tvarohovy krem a na to ribezlové želé
alebo potom urobim želatinovu jogurtovju tortu a do toho zamiešam ribezlové želé , na spodok len piškoty
mrazim a robim bublaninu alebo tvarohovy koláč a na to ide hromada ribezli
alebo urobím džem a ten dávam na perník a na to čokoladu , tiež mi samotny džem s chlebom moc nie
Odpovedz
24. júl 2021
Ja robievam najradšej z červených ribezlí aj tento "kompót", je výborný na mäsko, sviečkovu, divinu,... Chutovo niečo ako Brusnice.
https://varecha.pravda.sk/recepty/ribezle-ako-b...
Odpovedz
24. júl 2021
Ja by som hned zobrala vsetky❤️
Odpovedz
24. júl 2021

Ja robím sirup, koláč, nanuk, dzem... A dávam aj mrazit a v zime spravím koláč.