icon
1 / 1
avatar

Ja robím sirup, koláč, nanuk, dzem... A dávam aj mrazit a v zime spravím koláč.

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Vinko? 🍷😛

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Jeeej kupila by som od teba

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Sirup urob. Keď dáš do pekných fliaš, mozes aj podarovat

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

ribezlové želé - na piškotovy korpus, džem , tvarohovy krem a na to ribezlové želé

alebo potom urobim želatinovu jogurtovju tortu a do toho zamiešam ribezlové želé , na spodok len piškoty

mrazim a robim bublaninu alebo tvarohovy koláč a na to ide hromada ribezli

alebo urobím džem a ten dávam na perník a na to čokoladu , tiež mi samotny džem s chlebom moc nie

Odpovedz
24. júl 2021
avatar
ajka79
autor

Ako robíte sirup? Dakujem

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Ja robievam najradšej z červených ribezlí aj tento "kompót", je výborný na mäsko, sviečkovu, divinu,... Chutovo niečo ako Brusnice.
https://varecha.pravda.sk/recepty/ribezle-ako-b...

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Rozlozit na tacku ,dat zamrazit (nespoja sa)a potom zosypat do sacku/dozy, neskor pouzit do kolaca

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Ľadová dreň - popučiť, prepasírovať, dosladiť a zamraziť v nanukových formách.

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Ja by som hned zobrala vsetky❤️

Odpovedz
24. júl 2021
avatar

Vínko 😍

Odpovedz
24. júl 2021
avatar
ajka79
autor

@lunamati to už mám 🙂

Odpovedz
24. júl 2021