Viete mi poradiť, ako urobiť plnku do torty s mascarpone a bielou čokoládou, aby sa to nezrazilo? Alebo je chutnejší krém len mascarpone a šľahačka? Ďakujem za rady 🙂

    ja robím šľahačku tak ako na parížsku. Normálne deň predtým roztopím čokoládu v rozohriatej šľahačke. Dám zachladiť a na druhý deň vyšľahám s mascarpone

    Odpovedz
    9. feb 2024

    Ak nechceš tak,ako vyššie
    @sasa1310, tak necháš roztopenu coko trosku vychladnúť, predtým trochu premiesas mascarpone vybrane aspon hodinu pred z chladnicky,vezmeš lyžicu mascarpone,dáš do čokolády,zamiesas,pridáš druhu,opäť zamiesas,cele to pr.nes späť do mascarpone,premiešame a primiešame Vyšľaháme šľahačku.Osladis podľa chuti.
    Ideál namiešať mixérom a ak,tak len krátko.

    Odpovedz
    9. feb 2024

    Ja zohrejem 200ml slahacky,pridam 250-300g cokolady. Premiesam. Ked trochu schladne,zacnem slahat a pridam 250g mascarpone

    Odpovedz
    9. feb 2024

    Ja uplne barbarsky "kydnem" do misky mascarpone naraz so slahackou, vyslaham a po lyziciach pridavam vychladnutu roztopenu cokoladu. Este nikdy sa mi nezrazil.

    Odpovedz
    9. feb 2024

    @kitty88
    @petulda333 nedavate baby na noc do chladničky

    Odpovedz
    9. feb 2024

    @sebulinko1 nie, ja to nerobim na sposob parizskej slahacky, takze netreba

    Odpovedz
    9. feb 2024
    Odpovedz
    9. feb 2024