Ahojte, chcem dat piecť jaternice, ale zabudla som ich skôr vybrať z mrazaku. Dávate niektorá piecť aj zamrznuté? Ci nie? A ako docieliť aby nepopraskali? Ďakujem

    ja dávam piecť zamrznuté 🙂 pečiem v mise z jánskeho skla, prikryté, na konci odokryjem

    Odpovedz
    5. máj 2019

    @1aduliatko1 super ďakujem. A dat trochu oleja a podliat troškou vody?

    Odpovedz
    5. máj 2019

    Ano robievame ich zmrznute. Nesmies ich dlho “dusit” prikryte , my ked robime v rure tak odokryte a na panvici lem chvilku zatvorene lebo popraskaju

    Odpovedz
    5. máj 2019

    @anickaaa6aaa ja dávam na spodok olej, ale vodou nepodlievam

    Odpovedz
    5. máj 2019

    Ja podlievam trochou vody

    Odpovedz
    5. máj 2019

    Ďakujem vám dievčence idem na to

    Odpovedz
    5. máj 2019

    Ja davam trosku oleja a trosku vody

    Odpovedz
    5. máj 2019

    len olej, môžu byť aj zamrznuté...

    Odpovedz
    5. máj 2019

    @anickaaa6aaa ak su zamrznute vodu to este pusti ja by som nedavala 🙂

    Odpovedz
    5. máj 2019

    Ja nedavam nic peciem ich cely cas zakryte a nepopraskaju. Ale tam. Nejde o to ako sa robia ale od kvality. Kupovane vzdy prasknu domace nikdy.

    Odpovedz
    5. máj 2019

    u ans je bitka o prasknute. tiesu najchutnejsie.

    Odpovedz
    5. máj 2019

    @pipinka4 nám koľkokrát praskli aj domáce....

    K otázke, ja robievam len zamrznuté, podlejeme trochou vody. A peciem odokryté

    Odpovedz
    5. máj 2019

    @blondiee83 nam zas nikdy 😂.

    Odpovedz
    5. máj 2019

    Podarili sa.. Dala som olej aj trosku vody a piekla som odkryté a nepraskli...mali sme domáce od susedy 😉

    Odpovedz
    5. máj 2019

    mozes.at 10 rovnakych jaternic a niektore prasku ine nie, zalezi aj od creva aj od naplnenia. nezalezi ci su domace,c kupovane.

    Odpovedz
    5. máj 2019

    @pipinka4 ja mám napr radšej prasknuté a trošku pripecene. Niekedy aj hromzim, keď neprasknu 😂😂

    Odpovedz
    5. máj 2019