icon
1 / 1
Kuracie kúsky s čínskou zeleninou a šampiňónmi,príloha opekané rezance
avatar

Pls ako robis rezance

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

to aj mňa zaujíma... 🙂 dobrú chuť

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

To su kupovane,iba ich povarím v osolenej vode s olejom,10 min.a opekám na olivovom oleji a jemne posolím.Aj samotné sa dajú jesť 🙂

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@olga27 ďakujem 🙂 ..teda,ale asi prasknem,toľko som si naložila,neviem,či mužovi zostalo dosť 🙂

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

Kde prosím kupujete tie rezance s aká to je značka?

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@suraya vždy,keď som v BA,idem sa najesť do Čínskej restiky a oni tam majú aj predajňu

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@suraya a možno ich bežne dostať aj v Kauflande,neviem

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@aninka50 a kde je tá reštika?

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

Na Starej vajnorskej,tam ich je viacej,ja som bola raz s kamoskou v Skarji a blizko tohto skladu je aj tato,co som spominala,tam mi najviac chuti.Ked budes chciet,o taky tyzden idem tiez okolo,mozem ti kupit,stoja nieco okolo eura a je to pol kila

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

Prosím ako robite prílohu?

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

Tie rezance myslíte?

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

Aj ja milujem cinske jedla velmi

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@aninka50 ja si prosim, mne mozes kupit 🙂

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@simonkaba to je jasné,Simi 🙂

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

@aninka50 a jes ich palickami? 😀

Odpovedz
25. máj 2017
avatar

To určite! 🙂 Najradšej veľkou lyžicou by som rada 🙂 🙂 🙂

Odpovedz
25. máj 2017