icon
1 / 1
avatar

Maslovy

Odpovedz
17. sep 2025
avatar

Maslový, na šľahačke ti nebudú držať tie srdiečka, jedine, že by si to robila z rastlinnej šľahačky, čo chuťovo nie je neviem čo

Odpovedz
17. sep 2025
avatar

Maslovy alebo ganache

Odpovedz
17. sep 2025
avatar

Ganaz z bielej coko urcite, je termostabilnejsia aj chutovo je super

Odpovedz
17. sep 2025
avatar
@najinka

Ganaz z bielej coko urcite, je termostabilnejsia aj chutovo je super

@najinka súhlasím, len sú ľudia, ktorí neznášajú bielu čokoládu

Odpovedz
17. sep 2025
avatar
@elizabet173

@najinka súhlasím, len sú ľudia, ktorí neznášajú bielu čokoládu

@elizabet173 naozaj? Ja takych nepoznam 🤣 skor som myslela, ze maslove kremy nemaju ludia radi

Odpovedz
17. sep 2025
avatar
@najinka

@elizabet173 naozaj? Ja takych nepoznam 🤣 skor som myslela, ze maslove kremy nemaju ludia radi

@najinka tak ja neznášam bielu čokoládu, ani v mascarpone kréme, ani v nijakom. A nie som v rodine sama. Ganache tiež len z tmavej čokolády. Myslový som myslela swiss.

Odpovedz
18. sep 2025
avatar
@najinka

@elizabet173 naozaj? Ja takych nepoznam 🤣 skor som myslela, ze maslove kremy nemaju ludia radi

@najinka sorry, maslový. A dnu do torty môže ísť akýkoľvek, ten swiss bude len na povrchu, robila som ju už dva krát

Odpovedz
18. sep 2025