icon
96 / 562
gaštanový tunel
avatar

Môžeš hodiť receptik? Ja síce gastanove nelubim ale manzelik áno a vyzera to doooost chutné🙂

Odpovedz
26. feb 2013
avatar

@myska2233 hodím, je jednoduchý má ho mama, opíšem ho od nej ...

Odpovedz
26. feb 2013
avatar

aj ja by som poprosila receptík 🙂 ďakujem

Odpovedz
14. mar 2013
avatar

poprosi o recept

Odpovedz
28. mar 2013
avatar

@babindai my tiez lubime gastanove, a tvoj vyzera velmi lakavo 🙂 najdem niekde receptik?

Odpovedz
28. mar 2013
avatar

aj ja by som poprosila receptik dakujem 🙂

Odpovedz
29. mar 2013
avatar

@myska2233
@zudan
@lucinka10011
@ssiska
@evvkaa
Gaštanový tunel
2 gaštanové pyré rozvaľkať vo veľkom mikroténovom vrecku na veľkosť srnčej formy. na dno formy dať mikroténové vrecko, potom vložiť pyré do formy.
Urobiť cesto zo 4 bielkov, 4 PL kryšt.cukru,štipka soli - sneh, 4 žĺtka vmiešať,dať 4 PL hrubej múky, troška kypr. prášku a troška oleja a upiecť na plechu 180-200 st.c. (bude na dva tunely), po dľžke prekrojiť.
Vyšľahať asi 3 dc šľahačky so stužovačom 1ks a pridať jednu kyslú smotanu a osladiť podľa chuti, 1/2 smotanovej zmesi dať na gaštanové pyré, poukladať ovocie my sme dali mand. kompót , zase smotanová zmes a prikryť cestom a dať so chladničky na 4 hod.

Odpovedz
29. mar 2013
avatar

@babindai mnam to urcite urobim 🙂dakujem 🙂

Odpovedz
29. mar 2013
avatar

@babindai vdaka 🙂aj ja urcite urobim

Odpovedz
29. mar 2013
avatar

Do toho peceneho cesta nema ist aj kakao?

Odpovedz
12. jún 2016