icon
1 / 304
Segedínský guľáš
avatar

to su krasne knedle...varis ich alebo paris? Ja som skusala uz x sposobov a aj receptov a myslim, ze chutovo ich mam dobre, ale nikdy nie take krasne derave..poradis? 🙂

Odpovedz
9. dec 2014
avatar
babulko
autor

@evelin1986 Ďakujem ti🙂ja vždy iba parené robím a môžem ti poradiť iba v tom že všetko závisí od toho aké cesto na knedle urobíš-ide o tu hustotu cesta a poriadne musí byť zamiesené ale aj moje sú za kždým razom ako ich robím hocijaké ale vždy nám chutia som spokojna stále ako sa podaria🙂

Odpovedz
9. dec 2014
avatar

tak veru treba ich poriadne vymiesiť a ja robím z hrubej múky a hustejšie ale nie príliš hudté cesto také akurát..

Odpovedz
3. jan 2015
avatar

A recept na knedlu prosim napises?vyzera krasne!!!!!

Odpovedz
24. okt 2015
avatar

@babulko máš aj presné množstvo surovín? Ja robievam od oka a miesim rukou.Ale chcela by som dať do robota, a tam neodhadnem kolko muky, vody...nemám to v "rukách"

Odpovedz
7. mar 2017
avatar
babulko
autor

@andy077 presne množstvo nemám vždy robim od oka ,ale kludne si daj do robota a pomaly postupne pridavaj suroviny a sleduj si hustotu cesta a bude to dobre 🙂

Odpovedz
7. mar 2017
avatar

Perfektné knedle👍👌Možem poprosiť receptík?

sticker
Odpovedz
7. mar 2017
avatar

prosím ťa, aký hrniec používaš? neviem či si mám kúpiť parný alebo,,,,ty máš aký?

Odpovedz
8. máj 2017
avatar

Podľa mňa veľmi závisí na hustote cesta, keď je husté, aj knedľa je tvrdšia, cesto má byť také páperko, vtedy je to suprové a mne sa takéto dierky robia, keď vypustím paru špáratkom po naparení na páraku. Zistila som, že najlepšia knedľa je keď ju robím cca. 10 min pred naparovaním, šup do hrnca, lebo keď si narobím na stole viac kúskov, ja robím malé a krátke, vtedy mi spľasnú a sú škaredé.

Odpovedz
8. máj 2017
avatar

@babulko aj ja chcem recept 😲

Odpovedz
12. jún 2017