Segedínský guľáš
babulko
autor@evelin1986 Ďakujem ti🙂ja vždy iba parené robím a môžem ti poradiť iba v tom že všetko závisí od toho aké cesto na knedle urobíš-ide o tu hustotu cesta a poriadne musí byť zamiesené ale aj moje sú za kždým razom ako ich robím hocijaké ale vždy nám chutia som spokojna stále ako sa podaria🙂
Odpovedz
9. dec 2014
Podľa mňa veľmi závisí na hustote cesta, keď je husté, aj knedľa je tvrdšia, cesto má byť také páperko, vtedy je to suprové a mne sa takéto dierky robia, keď vypustím paru špáratkom po naparení na páraku. Zistila som, že najlepšia knedľa je keď ju robím cca. 10 min pred naparovaním, šup do hrnca, lebo keď si narobím na stole viac kúskov, ja robím malé a krátke, vtedy mi spľasnú a sú škaredé.
Odpovedz
8. máj 2017


to su krasne knedle...varis ich alebo paris? Ja som skusala uz x sposobov a aj receptov a myslim, ze chutovo ich mam dobre, ale nikdy nie take krasne derave..poradis? 🙂