icon
35 / 304
domáca pizza
avatar
babulko
autor

1/2 kg hladkej špecialnej múky,1 dcl oleja,troška soli,3 dcl mlieka,2 lyžice cukru,1 droždie.Zamiesíme aby sa cesto nelepilo a hneď robíme nekysne nám cesto hned s ním pracujeme...

Odpovedz
9. dec 2014
avatar

@babulko vážne nemusí kysnúť?

Odpovedz
9. dec 2014
avatar
babulko
autor

@majula84 nie nekysne vôbec hned si ho rozdelíš na bochníky bud dve alebo ked chces tensie cesta tak na tri ja vzdy robim z troch mi máme radi tenučke cesto🙂rozvalkas,potrieš kecupom a pokladies na cesto co chces a das piect ja peciem vsetko spolu naraz aj z postruhanym syrom

Odpovedz
9. dec 2014
avatar

@babulko dik, vyskúšam..a nedávaš na plech papier? a koľko stupňov?

Odpovedz
9. dec 2014
avatar
babulko
autor

@majula84 ja si radšej plech potriem olejom nemám rada ked sa mi na papier cesto prilepi v niektorých prípadoch tak preto potieram olejom a pečiem na 180 stupňoch

Odpovedz
9. dec 2014
avatar

Ahoj, ako dlho sa pecie ta pizza? Dakujem 🙂

Odpovedz
5. feb 2015
avatar
babulko
autor

@pralinka1512 Ahoj nepoviem ti presny cas pecenia ale to vidis ked su uz okraje cesta do ruzova je upecena nepecie sa dlho🙂

Odpovedz
5. feb 2015
avatar

@babulko vyskusam, vyzera mnamozne 🙂))

Odpovedz
5. feb 2015
avatar
babulko
autor

@pralinka1512 Ďakujem🙂a odporučám

Odpovedz
5. feb 2015
avatar

dnes sme si túto pizzu spravili na večeru a konečne cesto, ktoré je naozaj super, ani tvrdé, mňááám, aj manžel si pochvaloval, ďakujeeeeeme za receptííííík

Odpovedz
8. máj 2015
avatar
babulko
autor

@jajavrba tesim sa ze chutilo pre mna je to najlepšie cesto peciem z neho aj sladké ☺

Odpovedz
9. máj 2015
avatar

@babulko je výborné a netreba dlho čakať keďže nekysne

Odpovedz
9. máj 2015
avatar
Komentár bol odstránený