Vyzerá fakt chutne,musím skúsiť 🙂
Odpovedz
6. jan 2016
ten stužovač sa vyšlaha spolu so smotanou normalne mixerom, kým z toho nevznikne tuhá šľahačka?
Odpovedz
9. jan 2016
babulko
autor@simivaneska áno stužovač sa mieša spolu zo smotanou a cesto si musis sledovať kedy je upečene to vidis ze sa oddeluje od plechu dookola a ma hnedastý nádych časovo to neviem povedať proste to uvidiš 🙂
Odpovedz
10. jan 2016
babulko
autor@simivaneska tak asi nebol puding husto uvareny,jedine v tom je chyba,mne sa to nikdy nestalo a použila si mascarpone alebo niečo ine?
Odpovedz
10. jan 2016

RECEPT: 200g praš.cukru,4 vajíčka,100ml oleja,1 pr.do pečiva,10 lyžíc horúcej vody,200g hladkej múky-žlty vymiešáme s cukrom,pridáme vodu,olej a múku a nakoniec vmiešáme vyšľahaný sneh z bielkov,pečieme na vymastenom a vysypanom plechu na 180 stupňov,necháme vychladnuť.PLNKA: 1 liter mlieka,3 zlaté klasy,300g kryš.cukru-uvaríme z toho hustý puding a necháme celkom vychladnuť,po vychladnutí vyšľaháme s 500g mascarpone,natrieme na koláč na plnku ukladáme ananás alebo čiste piškoty mačané v kapučine a na to cele vyšľaháme 2 smotany 33% s jedným stužovačom a 2 lyžicami pr.cukru,vrch postruháme oreo keksami 🙂 koláčik je výborny,bez masla a nie je moc sladký 🙂