icon
5 / 44
avatar

Aj na toto recept a navod ako ten spic urobim!Toto by som rada skusila...dakujeeeeeem!....mnam!

Odpovedz
15. okt 2015
avatar

Ja ich robím z bolera, to je taký prášok, kt sa vyšlahá so smotanou a potom sa striekajú špice. Špice sa striekajú cez vrecko pomocou špecialnej špičky....
Najskôr sa upečú buflery /piškoty/, potru sa čokoládou, nastriekaju sa špice, daju sa schladit, naplnia, uzatvoria a poleju 🙂

Odpovedz
15. okt 2015
avatar

A ten liker s niecim miesas?

Odpovedz
15. okt 2015
avatar

@hubena2211 ak pouzivam normalny z obchodu nie, ale čitala som ze sa moze zahustit s Olé pudingom. ja si robim sama liker 🙂

Odpovedz
15. okt 2015
avatar

Mnaaaaaaaam milujem spice 😍😍😍😍😍

Odpovedz
15. okt 2015
avatar

mňam, hneď by som si dala

Odpovedz
17. okt 2015
avatar

to "bolero" je ako sojová múčka? my toto kupujeme na tú vrchnú časť v cukrárskom obchode so sestrou

Odpovedz
22. okt 2015
avatar

ani nie sojová múčka, to je zmiešané kakao s cukrom a ešte nejaké suroviny. Lebo keď sa to dá v správnom pomere do smotany úplne to zhustne na také veľmi tuhé cesto. V obchode sa to nedá kúpiť, iba vo VO pre cukrárov a pekárov
@rendicka

Odpovedz
22. okt 2015
avatar

@beusssska a originál to volajú "bolero"? skúsim sa v tej našej predajni na to opýtať..
minule som šla s kočíkom okolo cukrárne a videl som tam špíc za 1,70e !!!! som si povedala že za tú cenu si ich doma urobím desať 🙂

Odpovedz
23. okt 2015
avatar

Bolero instant... fiha riadna cena
@rendicka

Odpovedz
23. okt 2015
avatar

@beusssska vieš mi povedať akú smotanu dávaš a cca asi v akom pomere ju miešaš s bolerom? chcem vyskúšať tvoj postup

Odpovedz
3. nov 2015
avatar

Smotana bud Creme patisrie alebo zo zeelandie Rosete
1l smotany a pol kilo bolero

Odpovedz
3. nov 2015
avatar

@beusssska to sú rastlinné šľahačky že? ešte bolero si objednávaš alebo kupuješ?

Odpovedz
3. nov 2015
avatar

@rendicka ano rasylinne. V zeelandii

Odpovedz
3. nov 2015
avatar
Odpovedz
18. nov 2015