icon
1 / 804
plnená kapusta -----holubky
avatar

Mňam.Hneď by som si dala.

Odpovedz
13. feb 2016
avatar

Zboznujem najviac na sveteeeee, este kysla smotana navrh, mnaaam , len skoda ,ze ich mam len raz za rok :( uz sa ich konecne musim naucit varit!

Odpovedz
13. feb 2016
avatar

@viera dakujem

@renesens aj my si dáme kyslú smotanu a niekedy si robím taký dresing z rajčinového pretlaku a kyslej smotany

Odpovedz
13. feb 2016
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Mozem Vas poprosit o Vaš recept??? Rada sa inspirujem..dakujem

Odpovedz
13. feb 2016
avatar

@lentilka97 ja robím od oka nemám nejak presne čo koľko treba ale napíšem ako ja robím
nakrájam nadrobno veľa cibuli ,tu vysmažam ,olej dám malo lebo mäso ešte pustí masť ,dám do toho mleté mäso a orestujem pridám doň soľ korenie vegetu a rajčinový pretlak .nechám vychladnuť potom pridám ryžu ktorú predtým umyjem .listy kapusty si obarím vo vriacej vode a odkrojím tie hrubé časti potom ak je list veľky ho dám na polovicu a plnim ho plnkou .do hrnca si dám na spodok bravčovú masť ked nemám masť tak olej a tie časti čo som odkrojila z kapusty a kus údeného mäsa alebo slaniny dám nato plnenú kapustu a dám na ňu horucu vodu a dám ju variť na miernom ohni .ked je skoro uvarená dam na vrch rajčinový pretlak a nechám ešte 5 min variť

Odpovedz
13. feb 2016
avatar

@bibi_adka dúfam že rozumieš niečo z toho čo som písala už sa mi zatvárajú oči .písala som to dvakrát lebo predtým som omylom vymazala ked som bola skoro na konci s písaním

sticker
Odpovedz
13. feb 2016
avatar

mňáááám, dávno som nemala

Odpovedz
15. feb 2016
avatar

@bibi_adka vsak to je to, ze ked sa aj mamky spytam, ze jak to robi, tak mi povie ,ze od oka, ze mi nevie povedat recept :/ ale je to to najlepsie vyhodnarske jedlo, bo tu na severe to nikto nepozna, vsetci si to mylia s plnenou paprikou 😀

Odpovedz
16. feb 2016
avatar

@renesens no ja skoro vždy tak varím že odoka -D
nooo ja ho varím často aj zo sladkého listuaj z kyslého ,to mám veľmi rada ,a ja som si donedávna myslela že je to naše tradičné jedlo-D ,ja nie som zo Slovenska .

Odpovedz
16. feb 2016
avatar

@bibi_adka mama niekedy ked nema kapustu , tak bali do kelovych listov a aj to je fajnovka 🙂

Odpovedz
16. feb 2016
avatar

@renesens ja si pamätám že moja babka dávno ked nemala kapustný list tak balila do viničného listu a to tiež bolo mňamka

Odpovedz
16. feb 2016
avatar

aj ja robim, chlap miluje, ale urobila som si svoju verziu, peciem na plechu a povedal, ze su lepsie, ako co robievali doma v hrnci. musim urobit, dlllllho sme nemali

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

@barrborka práve to ma napadlo keď som klikla na upozornenie k tejto fotke, že dávno som ich nerobila.
Aj ja som ich rás robila v rúre .Mám taký hlinený pekač a fakt boli lepšie
A ešte keď návrch dáš plátky slaniny mnaaaam

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

a urobi sa aj ta surova ryza do maka? toho sa bojim ci je tam dost vody na ryzu.

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

a este blba otazka ako obvarim tie listy? ako ich dostanem neporusene z hlavky?

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

@natalka13 režeš ten stred (hlubok) neviem či som dobré písala
Dáš do vriacej vody a tak sa ti tie listy oddeľujú
Ale pozor nenechavaj ich moc dlho vo vode lebo sa ti rozvaria
Postupne ako sa oddeľujú ich vyberies von do misky
Potom keď vychladnu rezeš tie žilky čí čo sú to
Prepáč ale slovenčina mi robí ešte problém
Snáď si pochopila-D

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

milujem...vyrastla som na nich....maminka vie naj naj najsamlepsie.....

Odpovedz
2. sep 2016
avatar
Odpovedz
2. sep 2016
avatar

@ajkabezka aj moja mamina ich robí lepšie
-D

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

ja to poznam ako takarky a nedava sa tam pretlak je to super 🙂 ale na tento sposob som to este nejedla

Odpovedz
2. sep 2016
avatar

@bibi_adka od maminek je vsetko naj...

Odpovedz
3. sep 2016
avatar

@ajkabezka svätá pravda-D

Odpovedz
3. sep 2016
avatar

Jaaj, holubky! Mnam! Najlepšie vychodniarske jedlo.moja teta ich robí tak, že môže na výstavu dať. Ja ich robím iba sviatocne. Ale treba sa ich naučiť zakrucat. Mňa teta naučila😊

Odpovedz
13. sep 2016
avatar

@lenka9512 no je s tým robota a hlavné yo zakrucanie ale výsledok stojí zato-D

Odpovedz
13. sep 2016
avatar

@natalka13 tak dnes som varila zas a fotila som tak trochu postup

Odpovedz
17. sep 2016
avatar

@bibi_adka uz som robila, chutili.
este raz dik za rady

Odpovedz
17. sep 2016
avatar

@natalka13 včera mi blbol telefón a nedalo sa mi pridávať viac foto ani vymazať tu jednu tak pridávam teras keď som už fotila -D

Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar
Odpovedz
18. sep 2016
avatar

mnaaam

Odpovedz
6. okt 2016
avatar

Mnaaam dala by som si 😀mamina vedela robit naozaj dobre holubky a tieto vyzeraju ze su urcite vyborne 😉

Odpovedz
21. okt 2016
avatar

@ankat 🙂

Odpovedz
21. okt 2016
avatar

@natalka13 môžem ti pomôcť?ak vám kilo mäsa tak dám ak kilo ryže.ryža len okrúhla a obyčajná. Žiadne tie pairboil alebo ako ich volajú.tá obyčajná ryža potom preberie do seba všetky chute. A drží s mäsom. Ja dávam aj zmes červenej papriky so soľou mám to vo fľašiach sterilizované. Alebo dám aj trošku paprikovej pomazánku tiež doma robenej.da tej zmesi neskutočne dobrú chuť. Držím palce

Odpovedz
26. okt 2016
avatar

@bibi_adka veľmi z blízka fotené zlé vidieť. Tento postup by som sa aj ja rada naučila.moje holúbky nie sú také pekné...

Odpovedz
26. okt 2016
avatar

@pondelok2012 fotila dcéra tak nevedela

Odpovedz
26. okt 2016
avatar

Holubky❤️😜

Odpovedz
29. jan 2017
avatar

@galioska mnaaaaam že?
My máme veľmi radí holubky😉
Aj na bud.vikend ich budem robiť

Odpovedz
29. jan 2017
avatar

@bibi_adka Jasan u nas boli doma a u babky velmi casto teraz robim ja ale nie tak casto 🤗

Odpovedz
29. jan 2017
avatar

@galioska ja zas dosť často 😉
A hlavné nesmú chýbať na sviatky a oslavy
Ja ľúbim s kyslim listom my u nás v RO dávame do suda celé hlavky kapusty a potom z toho sa robí plnena kapusta a je vynikajúcaaaaaaaa

Odpovedz
29. jan 2017
avatar

@bibi_adka U nas sa robi z predvarenej kapusty ale kedze som sa vydala na zapad, tu skorej plnenu papriku alebo gulky v rajcinovej, nieje to nase naj jedlo u nas ficia strukoviny a tak🤣😁

Odpovedz
29. jan 2017
avatar

@galioska áno čerstvú kapustu aj ja obarim najprv

Odpovedz
29. jan 2017
avatar

@bibi_adka prosím pekne, dáte mi recept na tie hlavy?

Odpovedz
15. dec 2019
avatar

@barrborka ahoj vyššie je napísané, ja všetko robím od oka 😀😀

Odpovedz
15. dec 2019
avatar

@bibi_adka nie, nie holubky..ale tu kapustu hlavy nakladané

Odpovedz
15. dec 2019
avatar

@barrborka jaaaj
To nič zložité, vydlabes tie hluby do toho dáš som,koreni celé ,bobkovy list

Odpovedz
15. dec 2019
avatar

@barrborka ahoj môžem poprosiť postup ako robievate vy na plechu v rúre ? Ďakujem

Odpovedz
12. jan 2020
avatar

@alex1271 ahoj postup mám vyššie napísaný
Nie ja varím v hrnci

Odpovedz
12. jan 2020
avatar

@alex1271 postup všetko ako sa robí a keď sú po balené listy, natesno ja poukladáme do vyššieho pekáča alebo plechu, a ja robím tak, že v tej vode, čo som obvarala listy osolenej, zamiešame pretlak, podlejem holuby, zakryjeme alobalom a pečiem do mäkka, podlievame aby boli zaliate. Nie sú také mäkké ako z hrnca, ale môj chlap si pochvaľuje.. Vyrastal na holubkoch.. Chutia mu viac ako z hrnca, ale každý je iny

Odpovedz
12. jan 2020