icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
9. jún 2021
avatar

Tak to by aj mňa zaujímalo,lebo len už radili sirupovu vodu,ale to nebolo ono

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

pomixujem ovocie, napr. jahody s trochou vanilkoveho cukru...

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

rozmixované ovocie ak treba zmiešané s cukrom, naplním nádoby - nie úplne povrch zatlačím paličky a nechám v mrazničke minimálne 24 hodín.
Pred vyklopením zvonka opláchnem teplou vodou, aby sa nanuk pekne dal vybrať

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

ešte doplním, ak má ovocie malé zrniečka /napr. maliny, ríbezle/ prepasírujem cez sitko a až potom dávam do nádobiek

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

Odporucam aj nanuky na sposob Misu, 1 sladene kondenzovane mlieko a 500 g jemneho tvarohu len vyslahat. Samozrejme ta davka je obrovska, da sa zvysok zmrazit vo vanicke alebo inych nadobkach. Hmota sa moze achutit cimkolvek, ovocim, cokoladovymi hoblinkami, kakaom...

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

@viestta Oo super tip. Ja som robila zo salka a slahacky a potm do toho vanilka, alebo kakao, alebo ovocie, ale to bola taka kaloricka bomba, ze jeden maly kopcek uplne stacil. S tvarohom to bude super lahsia alternativa 🙂

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

Ja, aj jogurt s ovocím mixnem a naplnim.

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

@nafka0483 s tvarohom je to bombove. Ta slahackova je fajn, ale s tvarohom to je uplne ina kategoria. Este ked sa na to capne cerstve ovocie, dezertik ako vymalovany

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

Ja robím ovocné nanuky: mixnem ovocie, pridám tvaroh, alebo šľahačku, alebo jogurt, trochu medu ak treba a hotovo... Deti ich zbožňujú.

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

tiez chcem nejake skusit,
@viestta dakujem za tip, to vyzera chutne 👍

Odpovedz
9. jún 2021
avatar

@zabina27 to nielen vyzera chutne, na zivo je to prudko žrave 😀

Odpovedz
9. jún 2021