icon
244 / 286
Opekané čínske rezance
avatar
buxy
autor

Vykostené kuracie stehná jemne osolíme, okoreníme, posypeme kurkumou, mletým sušeným zázvorom, prisypeme trochu zlatého klasu, pokvapkáme sójovou omáčkou a trochou oleja. Necháme odstáť, (ja som nechala cez noc v chladničke).
Osmahneme na troške oleja do polomäkka.
Medzitým si zalejeme čínske rezance vriacou vodou, alebo prípravíme podľa návodu.
Nasekáme si mrkvu a petržlen, na rovnaké rezance, pór na krúžky.
Zeleninu pridáme k mäsu a spolu dodusíme.
Scedíme rezance a dáme k ostatným surovinám na panvicu.
Nakoniec do všetkého rozklepneme 2 - 3 vajíčka, premiešame a necháme upražiť.
Podľa chuti môžeme pridať štipku čili, sójovú omáčku, podliať vodu, ...

Odpovedz
9. feb 2023