Ak chces do budúcna spotrebovať takýto typ sunky, veľmi super je nakrájať ju na pásiky, takisto na pásiky papriku a rajčiny a zmiesat s tatárskou. Je to geniálna večera. Len rob vždy čerstvé, lebo rajčiny pustia veľa vody.
Odpovedz
14. júl 2020
buxy
autorOch, aká odborná diskusia sa tu strhla. Človek by ani neveril 🤔, že toľko výživových poradkýň sa chytí jednej peknej nevinnej farebnej fotky. Akoby sme to jedli 5 x denne celý rok 😅 a nič iné...
No, tak úprimne ďakujem za všetky odborné rady a sľubujem, čestné pionierské, že už sa nikdy nepozriem, nedotknem, ani neochutnám ten nezdravý falat mäsa.
(A to ani pred deťmi, ani za deťmi, ani vedľa, ... ani... ani. Čestne sľubujem ✌️😁)
Odpovedz
14. júl 2020

To je tam nejaka salama?