@camilka54 to nevadi..tu je ten link, z ktorého som tento recept robila....pouzity zdroj Gabriela L. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3135
Odpovedz
28. nov 2015
@camilka54 robievam tento recept z kysl. mlieka-je to ako listove, len jednoduche...na 1/2 kg hladkej muky dat 2 Palmariny (1/2 kg), 9 PL kysl. mlieka a trosicku soli...zamiesit, nechat 1/2 dna v chladnicke napr. prikryte fóliou z Palmarinu a potom na pomucenej doske vyvalkat rozne tvary-posypt rascou, sezamom, predtým potriet vajickom..prip. aj naslado ci zaviny, tycinky alebo kludne som dala do cesta mletu domacu udenu klobasu..tam sa da vysantit 🙂
Odpovedz
28. nov 2015

z toho pernikoveho korenia su ake pekne hnede? lebo ja som mala len polku v recepte a mala som ich take blede dost