icon
1 / 1
avatar
Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Spaldova bublanina 👍🏻 Robili sme vcera, vecer uz nic neostalo 😂

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

A nanuky, to nasi miluju 😉

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Ja si ich vezmem 😉

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

jahodova mrazena dren

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

mňam, hneď by som ich zjedla 😀

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

zamrazit na horsie casy ;)

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

ja dávm do takej formy kyslá smotana,piškóty smotana jahody a takto nastriedačku,dám stuhnúť do chladničky a pokrájam a papáme 🙂

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Jahodova zmrzka, dreň, zamraziť na zimu alebo koláčik 🙂

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

dren, bublanina alebo smotanova torta s piskotami

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Posli mi :D

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Tiez som chcela dat adresu...

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Jahodovo tvarohovy krem😉

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Bože a u nás sú ešte úplne zelené 😂

Odpovedz
5. jún 2017
avatar

Ďakujem žienky, spravila som dreň,jahodový šejk a zamrazila 🙂 som zvedavá na dnešnú nádielku 🙂
@baaambulkaa
@moni73 rada sa podelím 🙂
@zuzana0411 ja som ich obzerala každý deň a nevedela sa dočkať, kedy budú červené a teraz neviem čo s nimi 🙂

Odpovedz
6. jún 2017
avatar

jahodovy sirup, ja robim tento za studena, ma podla mna vyraznejsiu chut https://varecha.pravda.sk/recepty/jahodovy-siru...

Odpovedz
8. jún 2017
avatar

@zuzana172 ďakujem 🙂

Odpovedz
8. jún 2017
avatar

@carmen238 jahody, ktore ostanu zo sirupu nevyhadzuj, urcite mas odskusany recept na dzem, tak ich odvaz, lebo pusia stavu do sirupu a doloz cerstve jahody do zvycajneho mnozstva, z ktoreho robis dzem a uvar ho. Sice nie je uz taky ako ked je z cerstvych jahod ale aj tak je dobry... vyskusaj

Odpovedz
8. jún 2017
avatar

@zuzana172 džem som ešte neskúšala 🙂

Odpovedz
8. jún 2017