icon
16 / 552
kuracie prsia s dusenymi sampinonmi, zeleninou a pecenou paradajkou
avatar

mozem sa spytat na to masko? Ako si ho? A cim dochucovala? Dakujem 🙂

Odpovedz
1. apr 2014
avatar

@p_etrisha fuha, myslim, ze toto bolo normalne z upeceneho kurata, len kozu som dala dole...ale bezne si len ugrilujem s bylinkami, ktore mam rada ( tymian, oregano, c. paprika, korenie...) alebo podusim spolu s nejakou zeleninou na stave 🙂

Odpovedz
2. apr 2014
avatar

@catherine63 Tak to potom tie huby vyzeraju tak exoticky 🙂

Odpovedz
2. apr 2014
avatar

@p_etrisha ano, pripravoval ich moj svagor 🙂 ja sice hriby zjem len take stratene v jedle, ale tieto boli take vyborne, ze som ich aj samotne vyjedala 🙂 musim sa ho spytat, ako ich robil, zabudla som 😉

Odpovedz
2. apr 2014