icon
24 / 552
chrumkavy karfiol
avatar

karfiol som povarila v osolenej vode, obalila vo vajicku zmiesanom s oblubenymi bylinkami a obalila v sezame. Zapecene v rure na papieri na pecenie. Vhodne ako priloha k masu alebo aj samotne s jogurtovym dressingom.

Odpovedz
20. mar 2014
avatar

tak uz viem co bude zajtra k obedu...vdaka...

Odpovedz
7. apr 2014
avatar

@sense nie je za co 🙂

Odpovedz
7. apr 2014
avatar

este by som sa chcela spytat ako dlho a pri akej teplote si to piekla

Odpovedz
7. apr 2014
avatar

@sense asi 20min/200°C, treba vyskusat, navrchu by mala byt taka trosku korka 🙂

Odpovedz
7. apr 2014
avatar

dakujem....ja som taky kuchynsky antitalent

Odpovedz
7. apr 2014
avatar

@sense ja tiez 🙂 doteraz som varila len sporadicky, tiez len skusam 😉

Odpovedz
7. apr 2014