celozrnné špaldové bagetky
catherine63
autor@dnika2 ahoj, ked si preklikas ostatne fotky, tam som pridavala prvykrat recept, len tu som ho upravila na chutnejsiu formu. niekde na zaciatku albumu. voda vlazna a drozdie tam nejde 🙂
Odpovedz
20. máj 2014
@catherine63 Chcem sa spytat, kolko ks ti vyslo z jednej davky? A ako dlho asi vydrzia? Dakujem. 🙂
Odpovedz
4. aug 2014
catherine63
autor@katyrose myslim, ze 4ks som vtedy spravila - 25-30cm-ove, no kedze ja jem pecivo tak raz za 3tyzdne az mesiac, davam ich do mraznicky a po kuse vytahujem...ale myslim, ze ztvrdnu rychlejsie, ako tie z obchodu...
Odpovedz
4. aug 2014
co je prosim ta pdp?
Odpovedz
9. sep 2014
catherine63
autor@michaela182 prasok do peciva 🙂 nechce sa mi to vzdy rozpisovat 🙂
Odpovedz
9. sep 2014
catherine63
autor@stastna17 ano, cesto je take lepkave 🙂
Odpovedz
27. mar 2017
@catherine63 dakujem, aj za inspirujuci album.
Odpovedz
27. mar 2017
catherine63
autor@stastna17 nie je zac, snad bude chutit 🙂
Odpovedz
27. mar 2017

Recept som uz sem davala, len som ho trochu upravila :
Suroviny:
3 salky hladkej spaldovej celoz.muky
1 biely jogurt
1 salka vody
2 CL pdp
1 CL soli
1/2 CL rasce
1 PL olivoveho oleja
slnecnicove a lanove semienka na posypanie
Takto mi chutilo viac, nebolo velmi hutne a tiez tam nebola chut sody bicarbony.