icon
115 / 552
steakova pečiarka plnená kuskusom
avatar

Suroviny:
peciarka STEAK PORTOBELLO 4 ks
mrkva 1 ks
kuskus (mnozstvo neviem, zostal mi z predosleho varenia, ale v napucanej forme asi pol salky )
kusok poru
kurkuma
sol
mlete cierne korenie
olivovy olej
sunka asi 80g
petrzlenova vnat
eidam 50g ( nastruhany )

Postup:
Peciarky ocistime, vykrojime stopky, pokvapkame oliv.olejom a dame zapiect na 10min. pri 180°C.
Na oleji orestujeme nakrajany por, nastruhanu mrkvu, na kusky nakrajane stopky hub a sunku, osolime, okorenime, pridame trosku kurkumy.
Nakoniec primiesame napucany kuskus, petrzlenovu vnat a nastruhany syr.
Touto zmesou naplnime peciarky, dame zapiect este na 15min. Pred koncom pecenia este posypeme syrom.Podavame so zeleninou.

Odpovedz
30. máj 2014