icon
145 / 552
pizza z karfiolového cesta
avatar

to vyzerá super

Odpovedz
10. jún 2014
avatar

mohla by som poprosit recept....vyzera fakt super 🙂

Odpovedz
10. jún 2014
avatar

Suroviny: (1 mala pizza)
Cesto:
karfiol 1/3 hlavicky
mozzarella 3/4 ( nastruhana )
vajce
strucik cesnaku
oregano ( ja som dala aj tymian )
sol

Plnka:
paradajkova salsa ( pouzila som domaci kecup )
listovy spenat
kare z lososa 8 platkov
vajce 2ks ( uvarene )
cierne korenie
sol

Postup:
Karfiol natrhame na male kusky a rozmixujeme. Vysypeme do do hlbokej misy a dame na 8 minut do mikrovlnky. Potom karfiol zmiesame so syrom, vajickom, roztlacenym cesnakom, oreganom a solou. Na plech dame papier na pecenie a zmes vysypeme na plech. Vymodelujeme tvar pizze. Dame zapiect na 15 minut. Potom cesto vytiahneme, potrieme paradajkovou omackou, poukladame listy spenatu, lososa, vajicka, osolime, okorenime a zapecieme este 15 min. pri 190°C.

Odpovedz
10. jún 2014
avatar

@dadia 🙂 aj tak chuti 🙂

Odpovedz
10. jún 2014
avatar

@luluci13 pridany 🙂 dobru chut 🙂

Odpovedz
10. jún 2014
avatar

@catherine63 dakujem 🙂

Odpovedz
10. jún 2014
avatar

@catherine63 Ďakujem za receptík, na budúce musím z trojnásobnej dávky piecť🙂

Odpovedz
12. jún 2014
avatar

@marhulka2685 ja som robila rovno z dvojnasobnej 🙂 len som to zabudla napisat 🙂

Odpovedz
12. jún 2014
avatar

mozem sa spytat?karfiol vareny ci surovy?

Odpovedz
28. jan 2015
avatar

@mata_ba Ahoj, surovy, on sa predpripravi v tej mikrovlnke a potom to este pecies v rure 🙂

Odpovedz
28. jan 2015
avatar

Z jednej davky je to asi aka velka pizza?Cesto je riedke?

Odpovedz
15. apr 2015
avatar

Uz som si vsimla,ze sypke ☺

Odpovedz
15. apr 2015
avatar

@dadia taka klasicka, mam obdlznikovy plech a na tom som ju robila, priemer mala asi 30-35cm...

Odpovedz
15. apr 2015