icon
1 / 157
Domáca pizza - moja (moravské mäso, kukurica, paradajka, paparika)
avatar

Mozem po prosit recept na pizzu? Ja som svoj notes z receptamy stratila. Dakujem

Odpovedz
5. jan 2018
avatar

tiez sa pripajam dakujem

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@petra0801
@alex1271

Cesto robím podľa detskej kuchárskej knihy z Lidla :-P

No a ešte taký typ.. ja keď už mám cesto pripravené na plechu, tak najprv celú pizzu potriem s olivami, kde rozpucim cesnak. Hlavné okraje potriem. A omáčku na pizzu robím z paradajkového pyré + pretlačený cesnak + veľa oregana.

Na to suroviny podľa chuti a ešte úplne nakoniec posypem opäť oreganom.

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@catrina_s daj rcpt na cesto😉

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@catrina_s ďakujem za ochotu,cesto mám podobné ale rada vyskúšam aj to tvoje,dik

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@snehuuulienka sesternica robí nejaké aj s čiernym pivom, tak chcem vyskúšať aj tamto.

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@catrina_s odskúšaj,ak bude fajnove,potom na mňa klikni a helfni mi potom rcpt☺

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@snehuuulienka jasné, pošlem 🙂

Odpovedz
12. jan 2018
avatar

@catrina_s s pivom ?no poprosim aj aj ak vyskusas a namna kliknes dakujem, a ja zase robim s jogurtom

Odpovedz
13. jan 2018
avatar

a este ma napadlo v recepte mas napisane teda z knihy morcacie prsia tie ako pridavas na pizzu ako pripravene ? a taktiez by mna zaujimala omacka aky je tam postup recept Dakujem

Odpovedz
13. jan 2018
avatar

a zabudla som este prepac tolko otazok 🙂aky davas na vrch syr ?

Odpovedz
13. jan 2018
avatar

Máte na pizzu speciálnx plech? Vďaka

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@alex1271
Och až teraz som si všimla správy..
Suroviny podľa knihy nedávam, len cesto. Takže tou tou morcacinu nedávam 🙂
Omáčku robím tak, že prelisujem cesnak do olivového oleja. Potriem s tým celú pizzu a tak omáčku. Takže paradajkové pyré, oregano a zase prelisovaný cesnak.
Na vrch dávam syr eidam alebo gouda alebo mozzarella 🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@verkaia obyčajný, len okrúhly a potom okrúhly ale celý dierkovany, na dokonalé prepecenie pizze.
Videla som, že aj v Kauflande majú. Ja mám z Mobelix.

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

Vďaka musím kupit a na kolko mm čeští vyvalkate ? 🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@verkaia cesto vyvalkate

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

vyzerá super 👍,mne sa tiež prednedavnom podarilo konecne take cesticko okruhle,vdaka plechu na pizzu..🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@verkaia och ja to na tenko valkam a potom podrastie ešte v rúre.

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@20mimka no plechy na pizzu sú na to najlepšie 🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@catrina_s ahoj prosim ta to cesto nechavas aj kysnut? Ak ano ako dlho?

Odpovedz
23. feb 2018
avatar
Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@malinka158 jasné nechávam. No čas presne neviem. Dám do misky kisky a nechám tak. Keď mi zo dvakrát pukne, tak idem robit pizzu.

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@catrina_s aj ja pouzivam misku kisku,super vec,tiež mozem odporučiť 👍,a ked necháte na 2krat vykusnut,bude jemnejsie akokeby,aj buchty napr..🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@20mimka u nas to mama pouzivala odkedy si pamatam... Tak aj vo svojej domacnosti som musela mat 🙂

Odpovedz
23. feb 2018
avatar

@20mimka ako na dvakrát vykysnúť? V polovici kysnutia prehnietit? Ďakujem

Odpovedz
21. feb 2019