icon
1 / 1
avatar
dadia
autor
Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Prosím si recept na taky malý chlebík...🙏

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Aj mňa zaujíma recept na tak malý chlebík, ďakujem 😀

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Tento chlebík by bol len môj 😁😁🤣.S nikým by som sa nerozdelila

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Poprosím recept

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Aj ja poprosím

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Krásny 😊

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Krása 👌👌👌

Odpovedz
2. jún 2024
avatar
Odpovedz
2. jún 2024
avatar
dadia
autor

Dakujem dievcata. Zmiesala som 500g muky (akú mala,takú dala), 350g vody,balíček sušeného drozdia (alebo pol čerstvého),dve lyžičky soli,rascu od oka,lyžičku masti alebo oleja. Zamiešať a nechať cca 1,5 hodiny kysnut. Keď som isla okolo,tak som cesto poprekladala. V miske,varechou. Potom som ho dala na papier na pečenie do janskeho skla. Prikryté som piekla na 250C 30 minút a odokryte na 190C 10 minút.

Odpovedz
2. jún 2024
avatar

Ten je krásny 👍

Odpovedz
3. jún 2024
avatar

👍❤️ chlebík ako lusk 😊

Odpovedz
3. jún 2024
avatar

@dadia prosim ta a prekladala si to v ramci tej 1,5h kysnutia? alebo mimo tohoto casu este? zaujima ma celkovy cas, kym si ho dala do rury...

Odpovedz
3. jún 2024
avatar
dadia
autor

@tehoska počas toho 1,5h kysnutia. Ono je lepšie ho nechať dlhšie kysnut. Samozrejme záleží,ako teplo máš doma. Ja bývam v podkroví,mám tu teplejšie,takže mi aj rýchlejšie vykysol

Odpovedz
3. jún 2024
avatar

@dadia dakujem velmi pekne

Odpovedz
3. jún 2024