@jarhal a xo v tom chces robit? Lebo kura ti uschne, je to vyborne na mrazwne hranolky,syr, zapwkanky a prihrievanie fasirok, reznov ( ako cerstve) Este si v rom ohrievam na 2den napr pizzovniky, dopekane sladke pecivo, zchrumkaveju a nie su gumkace
@eeffka kura uschne ? A čo hovädzie? Hranolky skor nie..Ja som chcela hlavne kvôli mäsku. Ja som veľký mäsožravec, hlavne pre seba chcem😁, rodinka mäso len občas.. pečiem hlsvnr pre seba vo veľkej rúre a chcem ušetriť čas aj energie.
@jarhal tak to upecie ako na teplovzdusnom mode co velkej rure a ro podla mna je suche, plus maso ked peciem je vo vypeku, tu ti steciecez mriezku do vanicky. Muz sibraz piekol kura, pozul ale 2x uz piekol v rure, kridelka boli ok Pre teba by bola vhodnejsia remoska
.