icon
1 / 1
avatar

Ja to mám, celkom fajn je to, ale keď mám cesto blbej konzistencie, tak mi to padá z toho valca.

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

@jena17 no presne to sa mi stava aj na bežnom valci mam ešte taky starši dreveny širši a dost blbo sa mi to robi myslela som že je toto šikovnejšie takže už by si si to nekupila?

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

@danka275 dani vyskusaj na trubicky zo samrol budu sice male ale rovno do ust

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

Mamina robila na poharoch 🙂

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

Ja som robila tiez na tych samrolavkych a to je tom, take jednohubky a detom sa to lubi. Kolegyna robi, nemam odskusane, na 7 dcl zavaraninovom pohari.

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

@danka275 keď mám tuhšie cesto, tak je to ok.chce to nájsť ten správny spôsob. Ale už by som to asi nekúpila.

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

mňa by asi odradilo, že sa to pečie len po dva kusy

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

Ja mám a som spokojná. Cesto robím podľa ich receptu, je podľa mna veľmi dobre

Odpovedz
8. nov 2016
avatar

@lucka_ke no a ja to takto robim po kuse strašne zdlhave

sticker
Odpovedz
8. nov 2016
avatar

@kattie1982 a na tych samrlonovych davas viac kusov na plech? a tie zavaracie pohare neprasknu teda asi nie ked niekto aj zavara v trube dava na to alobal?

Odpovedz
8. nov 2016
avatar
Odpovedz
8. nov 2016
avatar

Robievam na velkych poharoch a super 🙂

Odpovedz
23. máj 2017