icon
1 / 1
avatar

Smotana na šľahanie

Odpovedz
28. mar 2023
avatar
danupas
autor

@sasenah1 ďakujem 🙂

Odpovedz
28. mar 2023
avatar

apon 30% smotana na slahanie

Odpovedz
28. mar 2023
avatar
danupas
autor

@viestta
@sasenah1
Prosím vás a ešte jedna otázka keď to spolu vychladne potom to dám zachrániť do chladničky a pred nanesením na tortu to mam slahat ? Vôbec takéto nepeciem tak vôbec netuším ako sa to robí.

Odpovedz
30. mar 2023
avatar

@danupas ani pri najlepsej snahe ten postup neprecitam, takze netusim aky je tam postup

Odpovedz
30. mar 2023
avatar
Autor komentár zmazal
avatar
Odpovedz
30. mar 2023
avatar

@danupas mozes to spravit ako ganaz, prevaris smotanu vylejes ju horucu na cokoladu a nechas roztopit, ked vychladne natries na korpus, Alebo to spravis ako parizsku slahacku, teda po vychladnuti das do chladnicky a uplne studenu vyslahas a pouzijes ako plnku.

Odpovedz
30. mar 2023
avatar
danupas
autor

@viestta dakujeeem

Odpovedz
30. mar 2023